Medicii legiști spun că a fost vorba despre o sinucidere.

Deși apropiații au povestit faptul că omul ar fi fãcut gestul fără să cugete prea mult, fiind într-o stare avansată de ebrietate, unii au țesut deja o poveste complicată, despre ,,motivul” care l-ar fi împins la sinucidere.

„Pe mulți i-a lovit psihoza “Caracal”. Uitați ce poate să facă într-o țară asemenea cazuri! Lumea se uită prea mult la TV și începe să vadă mafioți și agresori de copii peste tot”, au afirmat revoltați, apropiații bărbatului.

Apropiații sinucigașului susțin că ceea ce l-a supărat atât de tare ar fi fost faptul că femeia cu care avea o relație, l-ar fi certat că e beat: ,,El a fost un om gospodar, cu familie, cu tot ce trebuie. Prima soție, cu care are copiii, este o femeie deosebită, cu o funcție importantă în cadrul Armatei.

Copiii sunt bine, prin străinătate. Adică, el nu era unul fără căpătâi sub nicio formă. Avea o profesie bună, un loc de muncă, era mecanic și era căutat de șoferi. După despărțirea de soție, a avut o prietenă, o concubină, să spunem așa. S-a îmbătat, că el mai servea câte un pahar, ca oricare om, iar femeia respectivă, când l-a vșzut așa, l-ar fi certat. Ei stiu ce-au vorbit.

El s-a supărat și s-a dus acolo, în spatele cimitirului. Și-a căutat singur niște bucăți de material și s-a agățtat de un stâlp din fier. A mai avut el supărări din acestea, dar le-a depășit cu bine. Acum s-a întâmplat nenorocirea.

Păcat de el, că era un băiat de treabă, muncitor, care se înțelegea cu toată lumea”, au declarat apropiații. Polițiștii au confirmat faptul că omul s-a sinucis, mai multe persoane dând declarați și explicând ce s-a petrecut în ultimele lui ore de viață.

O serie de mesaje semnalate în aceste zile surprind faptul că bărbatul de la Huși s-ar fi sinucis din cauza presiunii unor indivizi din Galați, care l-ar fi acuzat pe om că ar fi avut o legătură cu fiica lor.

Polițiștii au respins acuzațiile și au susținut că, în cauză, nu există asemenea elemente. La fel de vehemenți au fost și apropiații bărbatului: ,,Uitați ce poate să facă  dintr-o țară asemenea cazuri! Lumea începe să vadă mafioți și agresori de copii peste tot. Se sinucide un om, din cauza supărărilor  lui, iar alții dau mesaje, ca să  spună ce le trece prin cap. Nu e frumos! Nu e normal!

Dacă la televizor, de atâtea zile, se vorbește numai despre răpitori de copii, despre copii arși, agresați și despre un moșneag diabolic, unii încep să vadă oameni diabolici peste tot. Să lase omul în pace, să se odihnească”, au afirmat  apropiații  bărbatului.

 

 

Te-ar putea interesa și: