Evenimentul ZileiSocialEdilul din Focșani, amenințari incredibile la adresa viceprimarului: „Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă”

Edilul din Focșani, amenințari incredibile la adresa viceprimarului: „Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă”

Edilul din Focșani, amenințari incredibile la adresa viceprimarului: „Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă”
Primarul din Focșani a amenințat-o pe Ana Maria Dimitriu în timpul ședinței extraordinare. acesta a înnebunit în momentul în care viceprimarul și-a permis să îl traga la răspundere.

Amenințări în timpul ședinței extraodrinare a Consiliului Local din Focșani. Primarul Cristian Misăilă i-a adresat câteva replici amenințătoare viceprimarului Ana Maria Dimitriu.

Probabil acest gest a venit din cauza culorii politice diferite, edilul fiind membru PSD, iar viceprimarul reprezentând Partidul Național Liberal (PNL).

Totul a început de la discursul viceprimarului Ana Maria Dimitriu, în care a criticat proiectele firmei de salubritate. Aceasta a subliniat în cadrul discursului faptul că firla a achiziționat trei tractoare în valoare de 150.000 de euro fiecare. În acel moment s-a produs declicul, primarul aruncând o replică amenințătoare la adresa viceprimarului.

”Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs”, i-a transmis edilul Cristi Misăilă.

Viceprimar amenințat de primar în ședință

Am fost ameninţată în cel mai dureros mod cu putinţă. Să te ameninţe cineva cu moartea, chiar şi indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viaţa mea când primesc o astfel de ameninţare”, a precizat Ana-Maria Dimitriu.

Amenințări adresate public

„În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la ameninţări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.

Reacţia halucinantă a primarului a venit după ce doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu îi spusese că au fost cumpărate tractoare la preţul de 150.000 de euro bucata, în condiţiile în care există pe piaţă la circa 70.000 de euro bucata”.

Potrivit presei locale, în urmă cu câteva zile, primarul Misăilă a dat-o afară din biroul său pe Ana Maria Dimitriu, în prezenţa unor constructori, spunându-i că este nesimţită.  Uterior, edilul a semnat o adresă prin care a lăsat-o fără o parte din atribuţii pe Ana Maria Dimitriu.

 

 


Accesează: