Evenimentul Zilei > Actualitate > E oficial: Contra, antrenor la Timişoara
E oficial: Contra, antrenor la Timişoara

E oficial: Contra, antrenor la Timişoara

Internaţionalul român Cosmin Contra e noul antrenor al echipei FC Timişoara. Contra îi va avea în staff pe Vali Velcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu.

Contra a fost prezentat astăzi, oficial, ca antrenor al Timişoarei. După ce acum câteva zile Vladimir Petrovici a anunţat că vrea să plece la Belgrad pentru a candida la postul de selecţioner al Serbiei, oficialii bănăţeni au început să caute soluţii. Din start, numirea lui Contra a părut cel mai la îndemână.
"Cosmin va rămâne şi jucător"

"FC Timişoara se desparte de un om care, atât ca jucător, cât şi ca antrenor a avut rezultate deosebite în ţara vecină, un om care prin certele calităţi pe care le-a probat ne-a determinat şi pe noi să-l aducem la Poli.
Începutul făcut de domnul Petrovici trebuie continuat şi am hotărât ca începând de azi staful să fie compus din Cosmin Contra, Vali Velcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu, antrenor cu portarii. Cosmin Contra se va ocupa şi de meseria de antrenor, pentru că este licenţiat, are carnet cu licenţa A şi se va înscrie şi pentru licenţa PRO. Cosmin va rămâne şi jucător", a anunţat preşedintele Gheorghe Chivorchian.
"Nu mai pot fi coleg cu ei şi nici prieten"

"Am trecut la următoarea etapă, nu mai pot fi coleg cu ei şi nici prieten. Nu putem să-i mulţumim pe toţi şi nu va mai fi relaţia de până acum două zile, când stăteam în vestiar şi depănam amintiri. Am încercat să iau câte puţin de la fiecare antrenor cu care am colaborat, dar eu am filozofia mea, deşi sunt la început de drum", a spus Cosmin Contra, noul antrenor al echipei FC Timişoara.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: