Evenimentul Zilei > Actualitate > Dupa ultimul film, Naomi Watts s-a convertit la budism
Dupa ultimul film, Naomi Watts s-a convertit la budism

Dupa ultimul film, Naomi Watts s-a convertit la budism

Cunoscuta publicului din filme precum „Mulholland Drive” (2001) sau „King Kong” (2005), Naomi Watts se remarca din ce in ce mai des intre actritele de la Hollywood.

De origine engleza, Naomi s-a nascut la 28 septembrie 1968, in Shorehand, Marea Britanie. La varsta de 14 ani, familia ei s-a mutat in Sydney, Australia, unde tanara a inceput sa frecventeze cursuri de actorie. Debutul ca actrita a venit in 1991, cand a fost distribuita intr-un rol secund in pelicula „Flirting”, unde a jucat alaturi de Nicole Kidman si Thandie Newton.

Au urmat alte cateva filme realizate la Hollywood, iar in 2001, Naomi reuseste sa atraga atentia criticilor cu rolul din „Mulholland Drive”, regizat de David Lynch. Cu prestatia din aceasta pelicula, ea a castigat premiul Societatii Nationale a Criticilor de Film pentru Cea mai buna actrita. Din acel moment, cariera sa a cunoscut o continua ascensiune, Naomi fiind distribuita in alte cateva filme de succes – „Intrusul” (2002), „Divortul” (2003) sau „21 de grame” (2003).

In 2006, actrita a terminat filmarile la „The Painted Veil”, pelicula in urma careia s-a decis sa-si schimbe religia, convertindu-se la budism.

EXPERIENTA

Naomi nu este cunoscuta doar ca actrita

> In 1986 a plecat in Japonia pentru a lucra ca model pentru patru luni. Despre aceasta perioada, Naomi a afirmat ca nu a fost una foarte placuta.

> La intoarcerea in Australia, ea s-a angajat intr-un magazin comercial, de unde a plecat sa lucreze ca editor de moda pentru o revista de specialitate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: