George Burcea vine cu un nou anunț la aproape două luni de la divorțul de Andreea Bălan, o celebră cântăreață din România. Din primele informații apărute în mass-media, confirmate apoi de vedetă, motivul divorțului a fost legat de consumul de droguri, scrie Cancan.

Acesta a declarat că urmează să se apuce de treabă, dar nu a dat prea multe detalii, rămânând la alegerea internauților să-și dea seama despre ce e vorba.

Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că George Burcea le-a spus fanilor că a ajuns cu somnul la zi, lucru ce i-a făcut pe internauți să se gândească la faptul că actorul duce o viață liniștită.

„Gata, doresc să vă anunț că am ajuns cu somnul la zi și că mi-aș dori să începem treaba. Care se baga? ?” a scris George Burcea, pe una dintre rețelele de socializare.


Din cele relatate de îndrăgita cântăreață, George Burcea nu își dorește să fie ajutat și chiar pare fericit cu noua lui viață.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă”, se destănuie artista.

Andreea Bălan arată că responsabilitatea despărțirii îi aparține exclusiv actorului: „Nu am mai avut ce să salvez… El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”.