O noua activitate de genul jocului "Balena Albastră" devine virala pe retelele de socializare din Rusia, si a facut deja o victima. Copiii de varste fragede, in special fetele, sunt invatati cum sa devina zane. Micuţa Sofia a lansat pe un site de socializare întrebarea “Cum pot devein o zână?”. După câteva ore a primit un mesaj privat de la un utilizator care promitea să îi dea reţeta secretă pentru a de transforma într-o zână.

"Vrei să devii o zână? Acum este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceste instrucţiuni. La miezul nopţii, atunci când toată lumea doarme, ridică-te din pat, dă roată camerei de trei ori şi spune fraza magică. Ulterior mergi la bucătărie, dar ai grijă că nimeni să nu te observe, altfel magia nu îşi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzătoarele aragazului, dar nu îl aprinde, nu vrei să te arzi nu? După ce ai făcut asta lasă uşa deschisă şi mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu îl vei respira în somn, iar dimineaţa, când te vei trezi, vei observa că te-ai transformat în zână. Vei fi zâna focului!".

Acesta este un mesaj pe care l-au primit mai multe micuţe din Rusia în ultima vreme, dar Sofia, după ce a dat drumul al gaz, a aprins focul din greşeală. Asfel familia ei a scăpat ca prin minune, dar ea s-a ales cu arsuri pe tot corpul.

Te-ar putea interesa și: