Este doliu în comuna Moara, județul Suceava. Un adolescent de 17 ani, din localitate, a murit iar fratele său, de 22 de ani, se află internat în spital în urma unui accident teribil care a avut loc în apropiere de Gara Suceava Vest – Şcheia.

Din informațiile furnizate de oameni ai legii pentru evz.ro, fratele cel mare lucra ca șofer la o societate iar cel mic era pasager.

Autoutilitara de transport marfă erav înmatriculată în Timișoara și aparține societății la care lucra șoferul.

Practic, șoferul de 22 de ani nu a mai putut opri la trecerea de cale ferată deoarece drumul de țara, în panta era necurățat de gheață. În consecință, șoferul chiar dacă a frânat, nu a mai putut controla mașina și duba pe care o conducea s-a oprit pe șinele de cale ferată.

Trenul Inter Regio care circula pe relația Iași – Timișoara a lovit în plin autoutilitara.

În urma impactului, fratele cel mic, de 17 ani, aflat în dreapta șoferului, a murit pe loc.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este internat la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Mircea Macovei, bărbatul a suferit o fractură de femur cu deplasare și are un hematom epicranian frontal stâng. Este conștient, nu are leziuni interne, dar prognosticul medicilor este deocamdată rezervat.

Trecerea la nivel cu calea ferată unde a avut loc tragedia este prevăzută doar cu indicatorul „Crucea Sfântului Andrei”, fără alte mijloace de avertizare.

 

Te-ar putea interesa și: