Din această cauză, mărturiseşte Olivia Steer, este împotriva medicamentelor, a intervențiilor chirurgicale, a vaccinurilor, mamografiilor şi chiar a chimioterapiei.  Ea consideră că pentru orice boală există un tretament bazat pe plante medicinale, iar o curaţire a organismului se poate face mai uşor cu alimente preparate bio, potrivit cancan.ro

Alex, băiatul Laviniei a fost crescut de bunică, adică, de mama Laviniei şi a Oliviei de când avea vârsta de cinci ani.

 „Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer.

După ce a părăsit studioul de televiziune unde a lucrat mai mulţi ani, Olivia şi-a dedicat tot timpul creşterii şi educării celor doi copii, David şi Luca, pe care îi are împreună cu Andi Moisescu.

“Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă”, a declarat Andi Moisescu.