Evenimentul Zilei > Actualitate > Drama neştiută a Oliviei Steer. Andi Moisescu mărturiseşte cu lacrimi în ochi. „E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata”
Drama neştiută a Oliviei Steer. Andi Moisescu mărturiseşte cu lacrimi în ochi. „E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata”

Drama neştiută a Oliviei Steer. Andi Moisescu mărturiseşte cu lacrimi în ochi. „E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata”

Olivia Steer, soţia cunoscutului prezentator TV, Andi Moisescu a povestit despre momentele tragice prin care a trecut familia sa în urmă cu 9 ani. Lavinia, sora Oliviei a decedat la vârsta de 38 de ani fiind răpusă de cancer. De aceeaşi boală murise cu puţin timp înaintea decesului Laviniei, tatăl lor.

Din această cauză, mărturiseşte Olivia Steer, este împotriva medicamentelor, a intervențiilor chirurgicale, a vaccinurilor, mamografiilor şi chiar a chimioterapiei.  Ea consideră că pentru orice boală există un tretament bazat pe plante medicinale, iar o curaţire a organismului se poate face mai uşor cu alimente preparate bio, potrivit cancan.ro

Alex, băiatul Laviniei a fost crescut de bunică, adică, de mama Laviniei şi a Oliviei de când avea vârsta de cinci ani.

 „Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer.

După ce a părăsit studioul de televiziune unde a lucrat mai mulţi ani, Olivia şi-a dedicat tot timpul creşterii şi educării celor doi copii, David şi Luca, pe care îi are împreună cu Andi Moisescu.

“Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă”, a declarat Andi Moisescu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.