Evenimentul Zilei > International > DRAMĂ fără margini de Paște! O familie și-a REGĂSIT copilul pierdut, dar nu mai avea mîini și picioare
DRAMĂ fără margini de Paște! O familie și-a REGĂSIT copilul pierdut, dar nu mai avea mîini și picioare

DRAMĂ fără margini de Paște! O familie și-a REGĂSIT copilul pierdut, dar nu mai avea mîini și picioare

Dramă nemărginită pentru o familie din orașul chinez Shandong. Părinții unei fete dispărute de acasă în 2002 și-au găsit copilul cu ajutorul platformei YouTube. Numai că fata nu mai avea nici mîini, nici picioare!

Părinții lui Mou Cuicui nu mai știau nimic de aceasta din 2002, informează Româniatv.net. Fratele mai mic al lui Mou Cuicui s-a uitat recent pe Youtube la un clip devenit viral, cu o cântăreaţă de stradă din provincia Guizhou. Figura fetei s-a părut familiară tânărului, astfel că el a chemat în faţa calculatorului întreaga familie.

Când a plecat de-acasă acum 15 ani, Cuicui era o fiinţă normaşă, cu înălţimea de 1,65 metri. Fiinţei de pe ecran îi lipseau mâinile şi picioarele, dar mama lui Cuicui a recunoscut-o imediat ca fiind fiica dispărută. În plus, fata a fost recunoscută de mama sa şi datorită vocii. Înainte de fugă de acasă, fata luase ore de canto.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: