Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragomir ştie de ce se retrage Borcea: „A suferit după trimiterea sa în instanţă”
Dragomir ştie de ce se retrage Borcea: „A suferit după trimiterea sa în instanţă”

Dragomir ştie de ce se retrage Borcea: „A suferit după trimiterea sa în instanţă”

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, susţine că unul dintre motivele pentru care Cristi Borcea a decis să renunţe la Dinamo îl reprezintă faptul că a fost învinuit în "Dosarului Transferurilor".

„Oracolul din Bălceşti” este convins că plecarea lui Borcea reprezintă o lovitură grea pentru clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. „Cristi Borcea e un conducător foarte bun. E un om care cunoaşte bine fenomenul, e un manager foarte bun. În ultimii 15 ani, Dinamo s-a confundat cu Borcea.
Problema operaţiei pe cord l-a făcut să se retragă. A suferit mult şi după trimiterea sa în instanţă, lehamitea i-a pus capac. Păi eu dau din banii mei şi sunt trimis trei ani în procese?”, a declarat Dumitru Dragomir, la emisiunea „Fanatik” de pe Digi Sport.
„Borcea s-a săturat de fotbal. Uşor-uşor, ne săturăm toţi. A pus multă pasiune, a fost îndrăgostit de Dinamo”, a mai precizat şeful LPF.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.