Dragomir: Joc modest, rezultat exceptional

Dragomir: Joc modest, rezultat exceptional

Fotbalistii romani erau entuziasmati pentru izbanda din Slovenia, dar au recunoscut ca miercuri, la Timisoara, vor avea viata grea in returul cu adversarii de aseara.

Totusi, selectionerul Piturca s-a declarat nemultumit de evolutia unor jucatori si a promis schimbari la echipa.

Antrenorul Victor Piturca zambea cu gura pana la urechi la finalul partidei de la Celje.

„Am obtinut o victorie muncita. M-am asteptat la un joc dificil, in care adversarul a dat totul. Ne-am atins jumatate din obiectiv. Trebuie sa castigam si miercuri si apoi ne gandim cat de aproape suntem de Austria si de Elvetia. Bulgarii sunt agasanti, nu ne lasa deloc in pace. Banel Nicolita a facut un meci exceptional, demonstrand ca nationala are nevoie de el. Eu gresesc rar in selectia jucatorilor. Au fost totusi multe greseli individuale ale unor jucatori importanti, dar victoria a fost mai importanta. Voi face schimbari la echipa”, a comentat tehnicianul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a fost mai direct: „Joc modest, dar rezultat exceptional. Situatia s-a complicat dupa victoria Bulgariei in Belarus. Suntem calificati in procent de 65 la suta”.

Banel Nicolita crede ca se simte „mirosul” Campionatului European, in timp ce Gabriel Tamas a declarat: „O sa fie dificil returul. Calificarea se obtine cu multa truda. A fost mai greu decat cu Olanda. Slovenii joaca altfel, iar noi suntem mai firavi ca ei”.

Gheorghe Hagi, selectionerul tricolorilor la barajul ratat in fata Sloveniei, in 2001, crede ca nationala este pe drumul cel bun: „Nu ma simt rau atunci cand se vorbeste de sloveni. S-a jucat bine acum sase ani, dar n-am avut noroc. In fotbal nu-ti iese mereu treaba. Acum, echipa a aratat ca are atitudine si a jucat bine. Jucatorii au nevoie de rabdare, disciplina tactica si de rezultate”.

Portarul Bogdan Lobont a fost ceva mai rezervat: „Nu putem spune ca greul a trecut. Mai e mult pana la calificare...”

Adrian Mutu era cu gandul la rivalii din grupa: „Ne batem pana la final cu Olanda si Bulgaria. E rau ca bulgarii ne sufla-n ceafa”.

„Ne-am relaxat iarasi pe final, dar bine ca nu s-a intamplat ca la Constanta, unde bulgarii ne-au egalat la sfarsit”, a declarat Chivu.

Cititi si: Slovenia - Romania 1-2