Echipa Rapid s-a calificat spectaculos în finala Cupei României la fotbal, după ce a câştigat cu 3-2 partida cu FC Vaslui, disputată miercuri seară, pe stadionul "Giuleşti", în manşa secundă a semifinalelor (în tur, 1-0 pentru bucureşteni). Rapid s-a calificat în finala de pe 23 mai.
Au înjurat rivalele Steaua şi Dinamo!
La acest meci, în incinta arenei din Giuleşti au avut acces doar femeile şi copiii sub 14 ani. Stadionul de lângă Podul Grant a fost suspendat pentru un joc după ce ultraşii "vişinii" au aprins torţe la derby-ul cu Dinamo.
Lipsa galeriei rapidiste a fost însă suplinită cu "succes" de femeile şi de copiii prezenţi miecuri seară în tribune.

"Ultrasele" şi minorii au preluat aproape întreg repertoriul galeriei, inclusiv injuriile adresate fie lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, fie rivalelor Steaua şi Dinamo.
Mai mult, au fost aprinse şi câteva torţe, iar fanele au afişat un banner cu un mesaj obscen: "Mitică, să ne pupi la păsărică"!
"Nu se apucau trei mămici şi patru copii să protesteze împotriva lui Dragomir! Bannerul au fost făcut cu complicitatea şefilor de galerie. În peluza fanilor există facţiunea "Granata Girls", formată din fete care vin pe stadion meci de meci, aşa că ele au ştiut cum să treacă cu pânza respectivă de forţele de ordine. Bannerul ori a fost introdus pe stadion înainte de meci şi ascuns pe sub scaune, ori una dintre fete şi l-a înfăşurat pe corp, pe sub haine", ne-a precizat ieri un suporter al Rapidului, sub protecţia anonimatului.
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a luat foc împotriva fetelor care au afişat mesajul.
"Cele care au scris aşa ceva sunt nişte căzături! Dar ce pretenţii să mai ai, atâta timp cât există nişte derbedei care îşi învaţă nevestele sau fetele să-şi arate păsărica? Ce zic copiii când citesc un aşa mesaj: "Mamă, arată-mi păsărica"…O să ne gândim bine dacă la alte meciuri cu porţile închise vom mai permite accesul femeilor şi al copiilor.
"Rapid riscă să primească o nouă sancţiune, pentru că pe stadion nu e voie să intri cu mesaje obscene", a declarat Mitică Dragomir ieri, pentru EVZ.
"Ce pretenţii să mai ai, atâta timp cât nişte derbedei îşi învaţă fetele să-şi arate păsărica?"
DUMITRU DRAGOMIR, şeful LPFRăzvan Lucescu, a treia finală de Cupă din carieră

Meciul Rapid – FC Vaslui a avut o desfăşurare palpitantă. Giuleştenii au deschis scorul încă din primul minut, moldovenii au întors apoi scorul, pentru ca, la final, tabela de marcaj să indice rezultatul de 3-2 pentru "vişinii".

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, va disputa cea de-a treia finală a Cupei României în cariera de "principal".

Precedentele două le-a câştigat, tot ca tehnician al Rapidului, în sezonul 2005-2006 (1-0 cu FC Naţional) şi în ediţia 2006-2007 (2-0 cu Poli Timişoara).
4 victorii
a obţinut Rapid, în acest sezon, în faţa vasluienilor