Dumitru Dragomir zice că Comisia Centrală a Arbitrilor mai primește o șansă din partea conducătorilor de cluburi din Liga I.

"Aşteptăm ca arbitrajele să se îmbunătăţească. Noi nu dorim arbitri străini. Aşteptăm cinci etape şi dacă meciurile vor fi făcute iar praf, vor veni arbitri străini!

Cel care cere şi plăteşte diferenţa de arbitraj. Baremurile revin la jumătate în acest retur. Un arbitru primeşte 25 de milioane pe meci. Într-o ecomonie a României în care salariul României este de 200 de euro, noi plătim de peste trei ori pe săptămână arbitrajul.

Trecem printr-o perioadă grea şi noi, cluburile, sper să înţeleagă arbitrii. Suma de 84 de milioane nu se mai impune a fi dată către CCA. FRF le alocă peste 500.000 de euro, o sumă extraordinar de  mare faţă de economia acestei ţări şi de ce poate realiza FRF.

Baremurile la observatori nu s-au redus, dar dacă această calitate a observărilor va fi tot aşa, pe nepotisme şi pe interese, vom scoate jumătate din acest barem.

Cei care au rude de gradele 1, 2 sau 3 să nu mai fie pe funcţii. Aşa cred conducătorii, că în felul acesta se va îmbunătăţi arbitrajul românesc, care se pare că este într-un moment critic", a spus Dumitr Dragomir la GSP TV.
Valeriu Argăseală şi Florian Walter au primit girul Adunării Generale a LPF pentru a reprezenta Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF.
Fiecare a primit cîte 12 voturi. Printre candidaţi s-au mai aflat Iuliu Mureşan (CFR Cluj), Ioan Taban (Rapid) şi Marius Stan (Oţelul).