Dragnea (PSD): "De azi, lupta politică se duce în alt registru"

Dragnea (PSD): "De azi, lupta politică se duce în alt registru"

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a avertizat astăzi că toate atacurile mediatice concertate nu vor rămâne fără replică.

"Îi asigur pe toţi membrii PSD şi pe colegii din USL că lupta continuă. Îi rog să fie uniţi pentru că începând de azi lupta politică se duce în alt registru. Nu vom avea niciun fel de ezitare să avem o atitudine fermă faţă de orice atac murdar, luptând cu mijloacele strict instituţionale şi politice pe care le avem la îndemână", a avertizat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. El le-a cerut  membrilor şi simpatizanţilor partidului "să dea dovadă de unitate" şi să fie alături de fostul premier Adrian Năstase şi familia acestuia, care trece prin momente cumplite."Din punct de vedere uman, trebuie să fim alături de Adrian Năstase care trece prin momente cumplite şi alături de familia lui. Nu comentăm decizia judecătorească, conţinutul hotărârii judecătoreşti, dar trebuie să fim alături de un om, un lider simbol al acestui partid, unul dintre cei mai importanţi lideri politici ai României", a afirmat Dragnea. În opinia lui Dragnea, "este inuman să spui că cineva şi-a înscenat sinuciderea". 'Este inuman să doreşti moartea unui om, este inuman ce se întâmplă, faptul că în ultimele ore am văzut o dorinţă de sânge, ce contrazice profund tradiţia creştină a poporului român. Este un lucru care nu face cinste acestei ţări. Suntem în situaţia în care România îşi condamnă unul dintre cei mai buni prim-miniştri. (...) Gestul extrem al lui Adrian Năstase de aseară este gestul unui om care are conştiinţa nevinovăţiei, este gestul unui om care are percepţia că i se face o profundă nedreptate", a spus Dragnea. CITIŢI ŞI:

  • Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare, a încercat să se sinucidă. Fostul premier este internat la Spitalul Floreasca şi va fi operat | VIDEO
  • El este omul care l-a împiedicat pe Adrian Năstase să se sinucidă
  • Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, în presa internaţională
  • DEZBATERE EVZ. Cât de des să meargă la psiholog cei care au arme?
  • Ion Iliescu: Dacă aş fi preşedinte, l-aş graţia pe Adrian Năstase