Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, despre telefonul primit de la Iohannis: „I-am cerut să aştepte câteva minute. A intrat într-o zonă neconstituţională”
Dragnea, despre telefonul primit de la Iohannis: „I-am cerut să aştepte câteva minute. A intrat într-o zonă neconstituţională”

Dragnea, despre telefonul primit de la Iohannis: „I-am cerut să aştepte câteva minute. A intrat într-o zonă neconstituţională”

După ce preşedintele Iohannis a relatat că l-a sunat pe Liviu Dragnea şi i-a cerut să plece din fruntea PSD, şeful social-democraţilor a afirmat că Iohannis nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid şi că acesta a intrat într-o zonă neconstituţională.

”M-a sunat, nu e prima oară când mă sună. M-a sunat, vineri, seara pe la ora 7. Recunosc că eram la volan și i-am cerut să aștepte câteva minute. Atâta mi-a spus că îi pare rău în plan personal, dar în plan politic crede că ar trebui să mă retrag. Eu cred că poate, fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională. Un partid are interese profund legitime și au și niște drepturi, inclusiv acela de a-și alege liderul politic. Nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid. Cei de la PNL au dreptul să atace, dar nu președintele”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, despre convorbirea de vineri cu preşedintele Iohannis.

Vineri, Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de către Înalta Curte în Dosarul Referendumului din 2012.