Un detaliu interesant ridică suspiciuni celor care anchetează moartea celor două surori din Dorobanţi, găsite în stare de putrefacţie, aseară. Una dintre ele se pregătea să mănânce. Ea a fost găsită de poliţişti la masă, cu farfuriile puse. Una dintre persoanele care le-a cunoscut foarte bine pe cele două surori găsite moarte în apartamentul din Dorobanţi a declarat, pentru Evz, că modul în care au fost găsite de oamenii legii ridică suspiciuni.
„Curios e faptul că una dintre surori a fost găsită în bucătărie, la masă. Ea tocmai îşi aranjase farfuriile pe masă şi se pregătea să mănânce. Cealaltă soră a fost gasită de poliţisti întinsă, pe pat. Le cunosc de vreo 20 de ani. În ultimii doi-trei ani, nu mai ieşeau aşa des din casă”, a declarat, pentru EVZ, Livia Vlădoiu, femeia de serviciu a blocului.
Locuiau singure, nu aveau pe nimeni
Cele două femei aveau împreună o pensie de aproximativ 3.000 de lei. Vecinii ne-au declarat că surorile găsite moarte aveau o datorie la întreţinere de 1.800 lei, din care reuşiseră să achite, în ultimele luni, 1.000 de lei. Ei ne-au mai spus că surorile şi-au plătit datoria prin intermediul unei vecine. Femeile decedate locuiau singure, nu aveau copii şi nu se aflau în grija nimănui.
Vecinii au fost cei care au anunţat autorităţile, după ce au simţit miros greu venind din apartamentul celor două surori a căror vârstă era înaintată. Tot vecinii au mai spus anchetatorilor că nu le mai văzuseră pe cele două de aproape o lună.

În acest moment, o anchetă este în plină desfăşurare. Se merge pe mai multe ipoteze, întrucât rezultatele autopsiei nu au sosit, încă, şi nu se cunosc împrejurările în care au murit cele două surori descoperite în apartamentul din Dorobanţi.