Dorin Goian: „Vreau să plec!”

Dorin Goian: „Vreau să plec!”

„Şi eu cred că e timpul să plece, dar nu are nicio ofertă”, a reacţionat patronul stelist Gigi Becali.

Dorin Goian s-a săturat de „armata” de la Steaua. Longilinul fundaş a spus ieri, răspicat, că vrea să părăsească echipa „roş-albaştrilor”. „De trei ani mă tot «transfer » prin toată lumea, dar sunt tot aici. A sosit momentul să plec. Dar nu pentru orice salariu. M-aş transfera şi într-o ţară arabă. Nu mă interesează dacă deranjează pe cineva sinceritatea mea. M-aţi întrebat dacă vreau să plec şi eu am răspuns că da”, a declarat ieri „Goe”. Costă 2,5 milioane de euro

Fotbalistul stelist n-a uitat nici ultima întâlnire cu Gigi Becali, în curtea „palatului”, chiar de ziua patronului. Atunci, Gigi, „ciupit” bine după ce a dat gata câteva pahare cu şampanie, l-a luat la rost pe Goian: ”Ce ai, mă, eşti supărat că nu pleci în străinătate?”.   Ex-băcăuanul a dat de înţeles că reacţia fostului oier a fost pentru a face rating televiziunilor: „N-am vorbit cu patronul despre transfer. Una e să mă întrebe patronul dacă vreau să mă transfer când are 20 de camere de luat vederi în spate şi alta e să vorbim între patru ochi”.

Internaţionalul stelist susţine că nu l-a informat nimeni despre vreo ofertă venită dinspre Panathinaikos Atena. „Şi eu cred că e timpul ca Goian să plece. Însă, chiar dacă am scăzut preţul la 2,5 milioane de euro, tot n-are nicio ofertă. Eu ce să fac?”, a tunat Gigi Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timp ce jucătorii de bază dau semne tot mai clare că nu mai vor să stea în Ghencea, Cristiano Bergodi se uită lung după noutăţile promise de conducători. Niciun fotbalist nou n-a ajuns în cantonamentul din Austria. Ieri, Gigi Becali a dezvăluit de ce se tergiversează revenirea lui Pepe Moreno.

Adrian Ilie vrea să-l „răpească” pe Pepe

„Am înţeles că oameni apropiaţi mie vor să-l transfere pe Moreno la alte echipe, ca să nu vină la Steaua! Sunt oameni în care am avut încredere sută la sută şi care m-au dezamăgit. A fost propus la Terek Groznâi. Sunt oameni care au lucrat la Steaua”, a răbufnit proaspătul europarlamentar.

Singurul care corespunde descrierii este Adrian Ilie, fost manager general la Steaua. „Cobra” are relaţii excelente cu cecenii. Adi Ilie a încercat să-l transfere şi pe Arthuro la Terek, după ce brazilianul a fost înlăturat din Ghencea.

Ieri, Daniel Borimirov, directorul executiv de la Levski Sofia, a recunoscut că Steaua a trimis o ofertă oficială pentru mijlocaşul stânga Nikolai Dimitrov (21 de ani). PEDEAPSĂ

Dayro Moreno va juca doar la „satelit”

Steliştii nu au mişcat nimic la capitolul achiziţii, deşi oficialii din Ghencea vorbesc la nesfârşit de variantele Cesinha, Bozovici şi Tiago. „Subţirimea” lotului stelist a fost cel mai bine exprimată de o declaraţie a junelui Mihai Onicaş. „Vreau să profit de faptul că nu suntem decât trei-patru mijlocaşi în lot. Şansa depinde de mine”, a spus Onicaş.

Pe de altă parte, şefii Stelei nu pot scăpa de fotbaliştii indezirabili. „Impresarul lui Dayro nea spus că are o ofertă, dar n-a trimis nimic scris. Dayro e absent nemotivat”, a spus Valeriu Argăseală. „Dayro va mai juca doar pentru echipa a doua. De ce să-l suspendăm?”, a adăugat Gigi Becali.