Dorin Goian, spre Bundesliga

Dorin Goian, spre Bundesliga

Ioan Becali i-a transmis vărului Gigi că are o ofertă pentru Dorin Goian de la o echipă din Bundesliga, prima divizie din Germania. Prețul internaționalului este de trei milioane de euro.

De asemenea, „Giovani” susține că încearcă să-l vândă și pe Sorin Ghionea la Terek Groznâi. Cristiano Bergodi, antrenorul Stelei, a solicitat ca măcar unul dintre cei doi fundași centrali titulari să fie păstrat, mai ales că nu sunt multe opțiuni pentru aceste posturi. Gigi ar prefera să-l dea pe „Goe”, deoarece ar scoate mai mulți bani. Pe Ghionea nu l-ar mai vrea pe motiv că face scandal în vestiar, dar, dacă Goian va aduce mai mulți bani, el va fi cel vândut. Gigi susține că nu va mai investi bani în transferuri și că vrea să reducă fondul de salarii la maximum 400.000 de euro lunar.

Tiago și Pepe Moreno vor mai veni la Steaua doar dacă își vor obține statutul de jucători liberi și vor accepta salarii de maximum 120.000 de euro pe sezon.

„Roș-albaștrii” au scăpat ieri și de atacantul Vali Badea, care avea un salariu de 150.000 de euro. El a fost lăsat să plece la Universitatea Craiova din postura de jucător liber și a semnat pe trei ani cu „Știința”. Becali așteaptă să mai scape de Pleșan, Lovin, Pedriel și Lițu, toți puși pe lista de transferuri.

Ne puteți urmări și pe Google News