Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu la Hollywood! A murit un celebru actor din „Seinfeld”. Foto în articol
Doliu la Hollywood! A murit un celebru actor din „Seinfeld”. Foto în articol

Doliu la Hollywood! A murit un celebru actor din „Seinfeld”. Foto în articol

Actorul și comediantul Jerry Stiller, celebru pentru rolurile din „Seinfeld” și „The King of Queens”, s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani.

Anunțul a fost făcut de fiul său, actorul Ben Stiller, pe pagina sa de Twitter.

„Sunt trist să vă anunț că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viață, din cauze naturale. A fost un tată și un bunic extraordinar și un soț dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată,” a scris actorul.

Jerry Stiller a fost căsătorit cu actrita Anne Meara, care a murit în 2015, la vârsta de 85 de ani, alături de care a jucat în mai multe filme.

Celelalte roluri ale sale au inclus Arthur Spooner în comedia TV The King of Queens, unde l-a interpretat pe Arthur Spooner socrul lui Doug Heffernan, jucat de Kevin James

Stiller a mai apărut în Zoolander şi Zoolander 2, apoi în The Heartbreak Kid. A mai avut roluri atât în ​​filmul original din 1988 al lui Hairspray, cât și în adaptarea muzicală care a urmat în 2007.

Totuși, pentru mulți, va rămâne tatăl lui George din Seinfeld, rol pe care l-a jucat timp de șase ani.

În „Seinfeld” a jucat rolul simpaticului tată al lui George Constanza. De asemenea, el a apărut în numeroase filme alături de fiul său, inclusiv în Zoolander, Heavyweights, Hot Pursuit, The Heartbreak Kid and Zoolander 2.

În 2007, Stiller și Meara au primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood, în Los Angeles. Trei ani mai târziu, cuplul a găzduit un show pe internet, filmat în casa lor din Upper West Side din Manhattan.

Ben Stiller şi Jerry Stiller

Tatăl lui Ben Stiller, Jerry Stiller, s-a repezit la spital pentru urgențe medicale