Corpul neînsufleţit al lui Boris Cebotari a fost găsit de vecini chiar în faţa locuinţei sale din cartierul "Botanica", din Chişinău.

Primele cercetări indică o sinucidere, vecinii vorbind despre faptul că el s-ar fi aruncat de la etajul patru, acolo unde locuia, mai ales că fereastra a fost găsită deschisă.

Cebotari s-a născut pe 3 februarie 1975 la Sărăteni, în Moldova. A jucat mijlocaş la echipele Zimbru Chişinău, Tiligul Tiraspol Agro Chişinău, Volyn Lutsk şi CSCA-Steaua Chişinău.

Pentru naţionala Moldovei, Cebotari a jucat între 1994 şi 2004, bifând 39 de selecţii şi un gol. El era căsătorit şi avea doi copii.

Federaţia Moldovenească de Fotbal a scris deja un mesaj pe site-ul său oficial:
"CONDOLEANTE

Federatia Moldoveneasca de Fotbal exprima sincere condoleante rudelor în legatura cu trecerea în nefiinta a lui Boris CEBOTARI, fost jucator la echipele Zimbru Chisinau, Tiligul Tiraspol, Unisport Chisinau, Agro Chisinau, Volyn Lutsk, Ucraina, Dacia Chisinau si selectionata Moldovei.
Dumnezeu sa-l odihneasca în pace"

Şi site-ul echipei Zimbrul Chişinău, unde Cebotari a crescut şi a jucat cea mai mare parte a carierei, a reacţionat:

"A trecut in nefiinta Boris Cebotari

O legenda e plecat dintre noi astazi. FC Zimbru este indurerat de trecerea in nefiinta a fostului nostru mijlocasi, a jucatorului echipei nationale a Moldovei, si antrenor la Centrul de Pregatire a Tanarului Fotbalist ZIMBRU – Boris Cebotari.