Doi suspecţi în cazul interlopului ucis

Doi suspecţi în cazul interlopului ucis

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a eliberat, după unele declaraţii neoficiale din interiorul instituţiei, două propuneri pentru un mandat de arest preventiv pe numele lui Ion Mocănelu (31 ani) şi Ionuţ Zăuşilă (25 de ani) în cazul asasinării interlopului Marian Ivan.

Ion Mocănelu este cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nelu Enache. Gruparea acestuia, din care face parte şi Zăuşilă, se află de doi ani în conflict cu Marian Ivan. De altfel, primele informaţii oferite de martorii crimei l-au indicat pe Nelu Enache şi gruparea sa drept vinovaţi pentru înjunghierea, de duminică noaptea, în plină stradă, a mafiotului gălăţean.

Cele două cereri de mandat urmează să fie aprobate sau nu de Tribunalul Galaţi. „Nu pot să vă spun nimic despre acest caz, despre mandatele depuse de Parchet sau orice altceva legat de dosar. Se vor face comunicări de către conducerea tribunalului prin comunicate de presă, altceva nu vă pot spune“, ne-a declarat Carmen Tomescu, expert în relaţii publice al Tribunalului Galaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News