Evenimentul Zilei > Actualitate > Au întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 14 ani şi au pus-o să se prostitueze
Au întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 14 ani şi au pus-o să se prostitueze

Au întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 14 ani şi au pus-o să se prostitueze

Caz inimaginabil descoperit de poliţiştii bucureşteni: doi derbedei au acostat o fată de numai 14 ani pe care au convins-o să vină cu ei, în locuinţa unei femei, cunoştinţă cu aceştia, unde micuţa a fost supusă la perversiuni sexuale şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi.

Soarta fetei s-a schimbat definitiv în urmă cu trei săptămâni când părinţii au sesizat dispariţia fetei de la domiciliul din sectorul 3. Tatăl fetei a povestit oamenilor legii că, pe 27 august, fata sa a plecat la joacă şi nu a mai ajuns acasă.

După îndelungi căutări, poliţiştii au dat de urma micuţei abia pe 15 septembrie, într-un imobil din sectorul 4 al Capitalei, mai precis pe strada 11 Iunie. Acolo i-au descoperit şi pe cei trei: Sanda V., o femeie de 26 de ani, Carol M. şi Alberto C., doi adolescenţi de 17 ani.

Aceştia au povestit cum au „prostit-o” pe fată şi au convins-o să meargă cu ei. Fata a venit de bună voie îndrăgostită de Carol cu care întreţinea relaţii sexuale. În nemernicia lor, însă, puştii s-au gândit să facă şi bani pe seama bietei fete. Aşa că şi-au chemat prietenii şi cunoscuţii care, contra cost, întreţineau relaţii sexuale cu fata.

Banii obţinuţi, îi împărţeau cei doi puşti şi femeia care îi găzduia. Poliţiştii au pus punct grozăviei şi i-a reţinut şi pe adolescenţi şi pe femeie. Sanda V. şi Alberto C. sunt cercetaţi pentru proxenetism iar „iubăreţul” Carol este acuzat şi de proxenetism, şi de act sexual cu un minor.

Toţi trei au fost prezentaţi, ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă. Culmea, însă, procurorii au decis să-i pună în libertate. La rândul ei, după ce a scăpat de calvarul care îi va marca toată viaţa, micuţa s-a reîntors în sânul familiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: