Doi copii din Buckingmashire, Marea Britanie, au descoperit la o gură de canal de pe stradă un telefon mobil. Copiii, bine intenţionaţi, s-au gândit să găsească proprietarul şi să îi înmâneze înapoi telefonul pierdut.

Nu mică le-a fost mirarea când, căutând informaţii despre proprietarul telefonului, au descoperit stocate câteva poze de-a dreptul macabre. Un bărbat era fotografiat împreună cu un cap decapitat. Mai mult, bărbatul zâmbea fericit pentru a ieşi bine în fotografie.

Copiii vor avea nevoie de consiliere psihologică
Ulterior autorităţile au aflat că capul decapitat era al unui om care suferise un accident feroviar.

Cei mici au rămas şocaţi de imagine şi au început să plângă. Ei urmează să fie consiliaţi de un psiholoc pentru a-şi reveni în urma şocului pe care l-au suferit.

“Am căutat prin telefon pentru a încerca să aflăm cine este proprietarul. E ca şi cum ai găsi un portofel şi cauţi prin el după un act. Nu credeam că poate exista cineva atât de bolnav ca posesorul telefonului. După ce am văzut imaginea, nici nu îmi mai doresc să aflu cine este proprietarul. Bărbatul decapitat a fost şi el poate tatal, fiul, fratele cuiva. Merită să fie tratat cu o anumită decenţă după deces", a declarat, pentru DailyMail, tatăl copiilor.