Situaţia la echipa de fotbal Dinamo se menţine în continuare încordată. Antrenorul Ioan Andone şi-a luat două zile libere şi a plecat la Hunedoara, pentru a fi alături de tatăl său, care este grav bolnav, în vreme ce formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare îşi caută liniştea, după o serie de rezultate jenante în campionat.
Deşi a fost confirmat în funcţie de preşedintele Nicolae Badea, „Fălcosul” merge pe sârmă în fiecare zi, putând cădea victimă luptelor interne de la Dinamo, unde Costantin Dănilescu „face echipă” în „opoziţie” cu Cristi Borcea, iar Florin Prunea „trage la căruţa” lui Nicolae Badea.

„Ţânţarul” i-a înţepat pe stelişti în 2008

„Dacă Andone va fi dat afară, doar doi antrenori pot fi aduşi acum la Dinamo: Cornel Ţălnar (n.r. – exilat în postura de căutător de talente şi cu atribuţiuni de a spiona viitorii adversari ai echipei Dinamo) şi Ion Moldovan (n.r. – aflat la Centru de Copii şi Juniori). Ambii sunt la dispoziţia clubului şi nu va fi nevoie să fie alocate alte sume din buget pentru a-i înrola, aşa cum s-ar întâmpla dacă ar veni, să spunem, Ionuţ Badea”, ne-a declarat astăzi un angajat al clubului.
„Ţânţarul” ar fi favorit să-i preia pe „câini”, mai ales că următorul meci în campionat pentru Dinamo este cel împotriva marii rivale, Steaua, pe care, în 2008, din postura de antrenor, i-a învins chiar în „Groapă”, scor 2-1, şi le-a răpit titlul. Ca şi atunci, pe banca Stelei stătea Marius Lăcătuş, tehnicianul aflat la a treia revenire şi care are două meciuri la timona „roş-albaştrilor”.

Prunea: „Nu mi-am dat demisia”
Adus de Nicolae Badea pentru a fi tampon pentru fraţii-impresari Ioan şi Victor Becali, oficialul Florin Prunea spune că nu şi-a depus demisia, aşa cum se vehiculează. „Nu mi-am dat demisia. Sunt la muncă şi mă aflu în contact pentru a pregăti meciul amical cu Karlsruhe, programat la sfârşitul acestei săptămâni”, ne-a declarat „eroul de la Cardiff”.