Evenimentul Zilei > Justitie > DNA cercetează falsuri în declaraţii în dosarul Oanei Zăvoranu
DNA cercetează falsuri în declaraţii în dosarul Oanei Zăvoranu

DNA cercetează falsuri în declaraţii în dosarul Oanei Zăvoranu

Vedeta TV Oana Zăvăranu a ajuns pentru a doua oară, în acest an, la sediul DNA. Prima data a fost audiată pentrua da detalii despre procurorul vrăjitoarelor, Maximilian Bălăşescu, şi despre relaţia pe care o avea cu acesta. x Astăzi ea a fost la DNA pentru a explica cum a ajuns în posesia imobilului din strada Andrei Mureşan.

DNA verifică modalitatea prin care familia Zăvoranu a intrat în propietatea acestei vile. Potrivit unor surse judciare, procuroriis investighează modul în care acest imobil a fost cumpărat în anul 2000 de către Mărioara Zăvoranu. Casa ar fi făcut obiectul unui litigiu, deorece era naţionalizată, iar foştii proprietarii ar fi revendicat-o. Potrivit unor surse judciare, Mărioara Zăvoranu ar fi dat o declaraţie falsă, în care arăta că nu mai deţine alte proprietăţi, deşi cumpărase, în 1997, un alt imobil, tot de la stat. DNA face verificări pentru posibile infracţiuni de fals în declaraţii cu consecinţe deosebit de grave. Marioara Zăvoranu a trecut imobilul pe numele fiicei sale, iar anul trecut vila a făcut obiectul unui troc, atunci cand se ducea să I se ghicească viitorul la celebrele vrăjitoare din Ilfov.
La ieşire dins ediul DNA, avocatul Oanei Zăvoranu a făcut câteva precizări legate de anchetă. Ţin să precizez că nu i s-a adus la cunoştinţă nicio acuzaţie. Vorbim de un dosar penal pornit de la un denunţ făcut pe Oana Ioana Zăvoranu. Dosarul se află în faza actelor premergătoare. Nu i s-a adus la cunoştinţă nimic. Este un denunţ făcut pe ea, că ar fi săvârşit o faptă de corupţie în ce priveşte şi imobilul în care locuieşte dumneaei în acest moment. Nu pot să vă dau detalii care nu pot fi dezvăluite în acest moment publicului", a declarant avocatul Oanei Zăvoranu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: