Diţă, din nou pe podium

Diţă, din nou pe podium

Constantina Diţă, campioană olimpică la maraton anul trecut, la Beijing, a încheiat pe locul al treilea cursa de 10 km de la Londra, desfăşurată ieri. Atleta română a fost cronometrată cu timpul de 34 de minute şi 25 de secunde.

Cursa din capitala britanică a fost prima la care a participat Constantina Diţă (39 de ani) după maratonul de la Londra, desfăşurat pe 26 aprilie, unde a abandonat din cauza unor probleme sănătate.

„Timpul meu nu a fost unul foarte bun, dar sunt totuşi mulţumită că am terminat printre primele trei. Am avut o perioadă destul de lungă în care a trebuit să-mi revin după problemele avute la maratonul de la Londra. În plus, fetele care m-au învins sunt mult mai tinere, aşa că în condiţiile date e un rezultat care mă mulţumeşte”, a spus atleta.

Românca a fost devansată de Kim Smith (Noua Zeelandă) şi de Hatti Dean (Marea Britanie), ambele în vârstă de 27 de ani. „Ştiam că Diţă este destul de obosită, aşa că am profitat de şansa mea de a învinge o alergătoare fabuloasă precum Constantina”, a mărturisit Smith.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

Diţă a abandonat maratonul londonez