Evenimentul Zilei > Actualitate > Directorul piețelor sectorului 4, Ștefan Florescu, și-a dat demisia
Directorul piețelor sectorului 4, Ștefan Florescu, și-a dat demisia

Directorul piețelor sectorului 4, Ștefan Florescu, și-a dat demisia

Ştefan Florescu şi-a depus, astăzi, demisia din funcţia de director al Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4.

Decizia acestuia vine în urma solicitării Primarului Cristian Popescu – Piedone, de a nu implica sub niciun aspect instituţiile de interes public din cadrul Autorităţii Locale Sector 4 în campania electorală. 
 
„Având în vedere intenţia lui Ştefan Florescu, de a candida la Alegerile Locale din 2012 pentru funcţia de Primar al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti, demisia sa este un gest de fair – play şi demonstrează respect şi responsabilitate faţă de actul administrativ. Primăria Sectorului 4 este şi va rămâne numai în slujba cetăţeanului, nu voi permite în niciun fel politizarea instituţiei”, a declarat Primarul Cristian Popescu – Piedone.
De asemenea, acesta a precizat că Direcţia de Administrare a Pieţelor Sector 4 va fi condusă interimar de Florin Mănuc, unul dintre directorii adjuncţi. 
Ștefan Florescu implicat în numeroase acţiuni cu vizibilitate electorală: organizează excursii pentru bătrâni, împarte premii, ziare şi tricouri prin sectorul 6, iniţiază legi populare de interzicere a ridicării de maşini. Deși este directorul piețelor din 2009, Florescu nu și-a depus niciodată declarația de avere și, potrivit unor surse din cadrul Administrației Piețelor a sectorului 4, acesta ar avea o avere considerabilă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News