Evenimentul Zilei > Politica > Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PIN la conducerea CJ Sălaj | VIDEO
Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PIN la conducerea CJ Sălaj | VIDEO

Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PIN la conducerea CJ Sălaj | VIDEO

Interpretul de muzică populară, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău şi membru în Consiliul Liderilor PIN, a fost nominalizat, astăzi, drept candidatul PIN Sălaj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Prezent la Zalău pentru lansarea candidatului la şefia CJ, preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a declarat, într-o conferinţă de presă, că atu-urile candidatului desemnat de partid sunt "moralitatea dosebită" şi faptul că este apreciat şi cunoscut de populaţie.

"Candidatul nostru pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj este Dinu Iancu Sălăjanu. Este un om care îi cunoaşte foarte bine pe cetăţenii judeţului şi relaţionează la vârf mai bine decât oricare dintre ceilalţi candidaţi. Consider că atu-urile candidatului nostru sunt faptul că el este cinstit, cu o moralitate dosebită, apreciat şi cunoscut de cetăţeni", a declarat preşedintele PIN.

Cozmin Guşă a făcut un apel către celelalte partide româneşti pentru a-l sprijini pe candidatul PIN, astfel încât preşedinţia Consiliului Judeţean să nu revină UDMR, în condiţiile în care Sălaj are peste 20 de procente populaţie de etnie maghiară. 

(15:53)