Aceștia au strâns 22 de ore de înregistrări în care suspectul principalul suspect al crimelor care au îngrozit o țară întreagă povestește cum a acționat.

La trei luni de la tragedie, comportamentul acestuia continuă să fie studiat de psihologi. Pe toată perioada anchetei alături de Dincă a fost un profiler de la Poliția Română, cel care i-a și întocmit analiza comportamentală.

Anchetatorii au obținut informații importante de la femeile din viața lui Gheorghe Dincă, care au fost audiate de procurori și care au dat detalii despre sensibilitățile criminalului.

România TV informează că Gheorghe Dincă este mândru ca procurorii DIICOT au chemat FBI să ancheteze cazul.

Un profiler FBI va analiza comportamentul lui Gheorghe Dincă.  Profilerul Poliţiei Române a concluzionat că Dincă nu a acționat singur la răpirea şi uciderea fetelor.

Gheorghe Dincă a fost supus mai multor expertize ale IGPR, iar specialiștii au avut nevoie de mai multe zile în care au discutat cu monstrul din Caracal pentru a îi face profilul.

Conform sursei citate, raportul FBI se află deja pe masa procurorilor DIICOT, iar în el se subliniază faptul că Gheorghe Dincă nu avea cum să acționeze singur atunci când le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza.

Din raportul întocmit de profiler, Dincă nu are nicio remușcare cu privire la ceea ce a făcut, transmitea România TV, în urmă cu câteva zile. Este genul de om care nu concepe să nu aibă ultimul cuvânt și detestă să fie contrazis. Când acest lucru se întâmplă reacționează cu violență.