Evenimentul Zilei > Actualitate > Dincă a răbufnit în timpul anchetei. Dezvăluiri explozive despre criza monstrului
Dincă a răbufnit în timpul anchetei. Dezvăluiri explozive despre criza monstrului

Dincă a răbufnit în timpul anchetei. Dezvăluiri explozive despre criza monstrului

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut dezvăluiri spectaculoase despre ieșirea nervoasă a lui Gheorghe Dincă din timpul anchetei.

„Dincă mi-a explicat foarte supărat mie și anchetatorilor, procurorilor mai mult, că e foarte supărat pe faptul că eu am o opinie contrară dumnealui și opinia mea e că dânsul a avut complici, inclusiv din rândul polițiștilor și anchetatorilor. Lucrurul acesta îl deranja, spunea că nu mă suportă. Anchetatorii chiar mi-au sugerat și propus să ies din cameră să spuna el ceva. Nu e procedural, dar ce e procedural în acest caz?”, a declarat Tonel Pop la România TV.

„A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse anchetatorii induceau… se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, era un om cumsecade, care mergea către casă, nu avea maşina preparată, nu avea nimic, se ducea acasă şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna… I s-a făcut milă şi a luat-o în maşină, el a vrut să o duca şi pe gratis, îl întrebau, şi el spunea ba da! Toate întrebările erau sugerate”, a mai spus Tonel Pop.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: