Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamoviştii nu primesc bani la derby din vina steliştilor!
Dinamoviştii nu primesc bani la derby din vina steliştilor!

Dinamoviştii nu primesc bani la derby din vina steliştilor!

Conform ROI, "câinii roşii" iau prime doar la meciurile contra echipelor clasate pe primele patru poziţii.

Netulburată de participarea în cupele europene, după ce modesta formaţie ucraineană Vorskla Poltava a eliminat-o ruşinos din Liga Europa, Dinamo pregăteşte în tihnă meciul cu Steaua, de luni (ora 20.30, Digi Sport), din etapa a 16-a a Ligii I la fotbal.
"Suntem la mila lui Borcea"
Partida nu este decisivă pentru liderul Dinamo, care a strâns deja 36 de puncte în 15 runde. În schimb, pentru Steaua este un joc capital, având în vedere că obiectivul trasat de Gigi Becali este ca echipa să termine turul la cel mult trei puncte de primul loc.
Gruparea "roş-albaştrilor" este acum la 11 puncte de Dinamo. "Roş-albii" nu se bucură că vor da peste marea rivală în acest moment. Motivul? Nu primesc bani decât pentru meciurile câştigate împotriva formaţiilor de top, mai precis a celor situate pe primele patru poziţii.
Podiumul este completat de CFR Cluj şi de Rapid, urmate de Universitatea Cluj şi de Pandurii Târgu- Jiu. Steaua se află abia pe 6.
Potrivit Regulamentului de Ordine Interioară, un procent de 30 la sută din suma pe care Dinamo o primeşte din drepturile TV (cuantum care se stabileşte în funcţie de clasarea în precedenta ediţie de campionat) reprezintă primele pe care echipa le încasează în decursul unui sezon.
La partidele din campionat, condiţia este ca adversarele să se găsească pe podium sau în imediata vecinătate a acestuia. Altfel, "câinii" nu primesc nimic.
"Suntem la mila lui Borcea. Dacă vrea să ne dea ceva din buzunarul lui, bine, dacă nu, câştigarea derby-ului nu ne face mai bogaţi", susţine un jucător dinamovist.
Citiţi şi:

  • Dinamoviştii, puşi pe scandal la marele derby
  • Borcea e optimist: "Batem Steaua cu 3-1!"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News