Evenimentul Zilei > Sport > DINAMO-STEAUA. Ce este INTERZIS în timpul partidei de fotbal. Peste 80 de pompieri, pregătiți pentru MARELE DERBY.
DINAMO-STEAUA. Ce este INTERZIS în timpul partidei de fotbal. Peste 80 de pompieri, pregătiți pentru MARELE DERBY.

DINAMO-STEAUA. Ce este INTERZIS în timpul partidei de fotbal. Peste 80 de pompieri, pregătiți pentru MARELE DERBY.

Peste 80 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dealul Spirii” București-Ilfov vor fi în misiune astăzi, cu prilejul meciului de fotbal dintre echipele FC Dinamo București și FC Steaua București, care se va disputa începând cu ora 21:00, pe stadionul Arena Națională. Cele două formații se întâlnesc în derby-ul etapei a 30-a a Ligii I. Este cel de-al 158-lea episod al „Unicului Derby”.

ISU „Dealul Spirii” București-Ilfov transmite că, având în vedere complexitatea misiunii, efectivele de pompieri, care vor încadra autospecialele de stingere a incendiilor și ambulanțele SMURD, vor fi mobilizate atât în incinta stadionului, la nivelul tunelelor și căilor de acces pentru spectatori, cât și în zona adiacentă acestuia.
Principalele atribuții ale pompierilor constau în prevenirea, monitorizarea și gestionarea tuturor riscurilor și vulnerabilităților conexe unui asemenea eveniment sportiv.

Pompierii reamintesc faptul că în incinta stadionului sunt interzise următoarele: utilizarea mijloacelor pirotehnice, incendierea elementelor de coregrafie, precum și fumatul în alte zone decât cele marcate corespunzator.

FOTOGRAFII: ISU „Dealu Spirii”