Patru hoţi, un tâlhar şi unul condamnat pentru conducere fără permis şi-au găsit "refugiul" în închisoare în ultimele 24 de ore.
Astfel, poliţiştii Serviciului de  Investigaţii Criminale Arad au găsit, astăzi, doi bărbaţi care au fost condamnaţi  de instanţa de judecată la executarea unor pedepse cu închisoarea. Eduard G. şi Gheorghe Ţ., ambii de 21 de ani, din Arad, au fost depistaţi de poliţişti, pe raza municipiului Arad. Pe numele acestora, Judecătoria Arad  emisese mandate de executare a unei pedepse de 1 an şi 6 luni închisoare fiecare, pentru furt calificat.  Ei au fost reţinuţi şi încarceraţi la Penitenciarul Arad.
Ieri,  poliţiştii din Cluj, Mureş şi Bacău, au prins alţi urmăriţi. Lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu, judeţul Cluj, au depistat-o pe Carmen C., de 18 ani, din Cluj-Napoca, pe numele căreia  Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnată la 1 an şi 6 luni închisoare tot pentru furt calificat.Tânăra a fost „cazată”  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Cluj.
Pe raza municipiului Reghin, poliţiştii din Mureş au identificat şi reţinut un tânăr, de 16 ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Reghin a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat. Acesta a ajuns în arestul I.P.J.Mureş.
Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Căiuţi, judeţul Bacău, l-au depistat, la data de 8 februarie a.c., pe Alexandru P., de 21 de ani, din Gura Văii, pe numele căruia Judecătoria Oneşti a emis un madat de executare a pedepsei cu închisoarea.Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an pentru furt calificat. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Petroşani l-au identificat pe Nicolae Ş., de 40 de ani, din Petroșani, care a fost condamnat de Judecătoria Petroșani la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 10 luni de închisoare pentru conducere fără permis a unui autoturism pe drumurile publice. Bărbatul a fost escortat condus la Penitenciarul Bârcea Mare, unde îşi va ispăşi pedeapsa.