La data de 23.06.2003, ora 17:09, BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" discută cu agent principal de poliţie PÎRVULESCU (fost HERGHELEGIU) ROBERT CRISTIAN următoarele:
PÎRVULESCU ROBERT CRISTIAN:"Mă, Nuţule, ştii care e treaba … eu am încercat bunăvoinţă. Şi în respectul şi obrazul tău. Că eu nu-l iertam, în obrazul tău şi al lu’ fratele tău, că vă respect"…."Adică nu-l iertam…Mă duceam şi-i făceam de…Nu puneam frână: Bă nu scrieţi. Lăsaţi-mă pe mine. Şi când ies eu să hotărâm."
BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU": " …Păi eu … nu mi-ai deranjat, dar te-ai dus peste şmecheria mea… Păi din cauză că ai ţinut aproape lângă noi, d-aia am acceptat să-ţi dea omu’ 10.000 de dolari".

Convorbirea purtată între inculpatul STAN SILE zis "NICU AL LUI GHIOALĂ" şi inculpatul BALINT ION la data de 17.06.2003, ora 20:18.

STAN SILE: Vrei să-ţi spună fratele tău două cuvinte? Să mor eu şi tu dacă te mint! Când am vorbit la telefon şi cu ROŞCA astăzi i-am spus: "Băi Roşca, ce vrei să-ţi spun mai multe mă? Că tu eşti un băiat deştept. E vorba de NUŢU, NUŢU e şefu’. El m-a trimis".
BALINT ION: Da, da.
STAN SILE: Cică :"Auzi băi … treaba ta, da’ nu e bine". Acuma când vorbesc cu ION ăla, că mă suna ăla când te-am sunat pe tine, îi spun:"Bă nene, m-a trimis NUŢU, băi".

Hotelul lui Nuţu
La data de 17.06.2003, ora 23:31, BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" discută cu STAN SILE zis "NICU AL LU’ GHIOALĂ":
STAN SILE: Şi omu’ când a venit acolo, ţipa pe mine. Şi-i spun:"Bă băiatule, ce aveţi voi de luat de la ăla, vă luaţi voi. Frumos."
BALINT ION: Da.
STAN SILE: Şi ce avem noi, ne luăm noi să-i dăm la băieţii ăştia, la lăutarii ăştia că i-a nenorocit.
…Că eu i-am spus: "Bă, am vorbit cu NUŢU şi a zis să veniţi la hotel, să ne întâlnim la hotel". "Ce NUŢU, mă? Ne găsim … Unde eşti tu acuma?" "La APROPO". "Hai că ne găsim la APROPO". L-am chemat şi pe BULGARU, pe IONICĂ, cum ai zis tu … Ăştia au ajuns după ce s-a terminat. Ai înţeles?
…Îmi spune ION ăla, cică:"Ce mă? Tu eşti trepăduşul lu’ Nuţu?" Şi i-am spus:"Băi, nu sunt trepăduşul lu’ NUŢU nene. Sunt trimis de el. Reţine aspectul."

L-a tradat amanta
Martora C.E., o persoană apropiată de fraţii BALINT în condiţiile în care într-o perioadă a fost amanta inculpatului BALINT VASILE, fiind chiar implicată în tâlhărirea cetăţeanului străin PELEG SHAUL, a declarat la data de 30.08.2005: "Fraţii BALINT obişnuiau să recupereze sumele de bani de la datornici folosind violenţa, ameninţarea şi şantajul cu ajutorul oamenilor din subordinea sa. Fraţii BALINT şi aceşti oameni din aturajul lor au lăsat tot timpul impresia că alcătuiesc un grup organizat, având că lider pe NUŢU CĂMĂTARUL.
Referitor la aceste recuperări, arăt că întreaga activitate era coordonată atât de SILE cât şi de NUŢU CĂMĂTARU, în funcţie de persoana care avea de recuperat banii. În asemenea situaţii, cei doi fraţi aveau următorul mod de operare: dacă persoana datornică întârzâia să restituie împrumutul sau dobânda, cei doi fraţi trimiteau mai întâi două sau trei persoane să contacteze datornicul şi să-l determine să-şi achite datoria, dar fără a folosi violenţa.
În cazul în care persoanele trimise nu rezolvau nimic era anunţat imediat NUŢU sau SILE CĂMĂTARU, care, la rândul lor,, desemnau alte persoane care să se deplaseze la datornic şi, prin violenţă şi ameninţări, să-i determine să restituie împrumutul sau bunurile cu care garantase acele împrumuturi (maşini,imobile, etc.)."

"Amenda" Cămătarilor
 "Din suma pe care NUŢU o primea, plătea şi persoanele care se ocupau strict de recuperarea acestor sume de bani. Referitor la amendă, precizez că era aplicată atât de SILE cât şi de NUŢU persoanelor din anturajul acestor, sau chiar persoanelor străine care greşeau faţă de ei. Erau aplicate aceste amenzi persoanelor din anturajul lor în cazul în care nu supravegheau afacerile acestora în derulare, sau în cazul în care unul din membrii grupului făcea o "combinaţie" fără că NUŢU şi SILE să cunoască aceste aspecte.
Un exemplu concret este amenda aplicată de către SILE CĂMĂTARU lui STRUŢU un alt membru al acestei grupări, întrucât avusese că sarcină să coordoneze în Spania activitatea mai multor prostituate, urmând că banii obţinuţi să fie trimişi în ţară lui SILE CĂMĂTARU. Însă, STRUŢU, nu a reuşit să supravegheze aceste fete care au fugit, motiv pentru care i s-a aplicat "amenda", declara fosta amantă a interlopului.

Trădătorii din brigadă
Fiind audiat la data de 25.08.2005, inculpatul GHEORGHE CRISTIAN, un apropiat al inculpatului BALINT ION, acesta a declarat: "(n.n. inc. BALINT ION)…apela la alte persoane din anturajul său care urmau să contacteze persoana datornică şi prin violenţă şi ameninţări să încerce să recupereze sumele de bani. În asemenea situaţii era folosit cu precădere Dudiţă Silviu zis "FLUTURICĂ" care şi acesta la rândul lui avea formată o brigadă pe care o folosea ori de câte ori era nevoie să se intervină în forţă.
Balint Ion era cunoscut şi de alte persoane din afara grupului care îi solicitau să-i ajute să recupereze anumite sume de bani împrumutate sau bunuri furate de alţi membrii ai lumii interlope. Astfel Nuţu Cămătaru îşi trimetea oamenii de încredere la recuperări iar din banii obţinuţi prin folosirea violenţei şi ameninţărilor încasa un procent stabilit de comun acord cu persoana care îi solicitase ajutorul, acesta la rândul său din suma primită îi plătea şi pe oameni acestuia care participaseră la acea recuperare."

Teama de "arsuri"
Acelaşi individ a mai declarat că toate actele de violenţă se realizau cu ştirea Cămătarilor. "Toate "combinaţiile" care urmau să fie făcute de oamenii din anturajul lui Nuţu, erau aduse la cunoştinţa acestuia şi în cazul în care cineva făcea vreo "arsură" fără ştirea lui Nuţu, iar ulterior acesta afla, respectivul era "amendat" de Nuţu, fiind obligat să-i plătească acestuia un comision. Asemenea evenimente se petreceau destul de rar deoarece aşa cum am mai arătat toţi îi ştiau de frică lui Nuţu şi evitau să aibă un conflict deschis cu acesta.
Nuţu era informat pentru că victima "arsurii" să nu fie un protejat al lui acestuia. Din poziţia care o avea în lumea interlopă Nuţu Cămătaru aplica "amenzi" persoanelor care îl deranjau sau persoanelor cunoscute că având sume mari de bani în sensul că le impunea prin ameninţări sau violenţă să-i achite o sumă de bani stabilită de acesta. Nuţu Cămătaru aplica "amenzi chiar şi oamenilor săi de încredere" în cazul în care săvârşeau o infracţiune fără să-i aducă la cunoştinţă lui Nuţu."

Ce sunt "combinaţiile"
Un alt apropiat al "CLANULUI CĂMĂTARU", martorul cu identitate protejată TUDOR IONEL, a declarat: "Balint Ion zis "Nuţu Cămătaru", era persoana care controla activităţile ilicite care se desfăşurau în cartierele Rahova şi Ferentari, dar şi în alte zone ale Bucureşti-ului, în funcţie de zonele ori cartierele în care avea acoliţi. La Nuţu Cămătaru apelau tot felul de persoane din lumea interlopă, care îi propuneau diverse, aşa zise, combinaţii, solicitând protecţia acestuia. Prin "combinaţii" înţeleg să spun că acestea erau fapte în sfera ilicitului: furturi, tâlhării, înşelăciuni, recuperări de datorii prin şantaj.
În general, dacă făceai parte din anturajul lui Nuţu Cămătaru şi intenţionai să faci o astfel de combinaţie, aveai datoria să-l informezi şi să te consulţi cu Nuţu Cămătaru astfel încât, că după combinaţie, să poţi beneficia de protecţia lui Nuţu. Totodată, această consultare se impunea şi pentru că să nu fie atinse şi prejudiciate interese ale fraţilor Cămătaru. Pentru orice astfel de consultări, ori solicitări de protecţie, acoliţii lui Nuţu Cămătaru erau obligaţi să-i dea acestuia o parte din banii obţinuţi din activităţile ilicite cu privire la care s-au consultat.

Garanţii vândute
De asemenea, martorul cu identitate protejată SCĂRLĂTESCU ZAMFIR în declaraţia din data de16.05.2006, a spus următoarele: ,,Dupa cum am mai aratat, un alt mod de a obţine venituri era acordarea imprumuturilor baneşti cu camată. Persoanele care obţineau astfel de venituri erau obligate sa garanteze cu bunuri de valoare cum ar fi imobile, autoturisme etc. Au fost situaţii când, deşi işi primeau dobânzile lunare fraţii Balint vindeau mai departe bunurile cu care se garantase fară că proprietarul să ştie acest lucru.
Părţile vătămate în aceste condiţii nu puteau depune plângeri, deoarece erau ameninţaţi că vor avea de suferit. În cazul în care persoanele respective se prezentau la poliţie pentru a depune plângere împotriva acestora erau anunţaţi de poliţie, fapt pentru care unii din membrii ,,brigazii" prin ameninţări îi determinau să nu mai depună plângere. Atunci când datornicii nu puteau returna împrumutul în termenul stabilit Nuţu şi Sile îşi trimiteau oamenii din subordine desemnaţi pentru asemenea acţiuni să recupereze sumele de bani prin violenţă şi ameninţări.
Cei desemnaţi pentru acţiunile cu violenţă erau Lungu Ion, Ionut Burta Verde, Gheorghe Cristian zis "Masca", "Bulgaru", "FLUTURICĂ", Garagancea, Nazare, Rosca. Pentru serviciile prestate aceşti indivizi primeau de la Sile şi Nuţu un procent din suma recuperată, deoarece întotdeauna se cerea de la datornic o suma mult mai mare decât suma împrumutată. Daca existau informaţii că datornicul ar putea raspunde tot prin violenţă erau desemnaţi cu precădere să recupereze banii Garagancea, Nazare şi "FLUTURICĂ". Ultimul avea şi el o brigada formata din finul său Relu, Claudiu, Bobi, Fănuţă şi Paul."

Fură de la hoţi
 ,,La începutul anului 2004, Lungu Ion a venit la Nuţu cu o ,,combinaţie" în sensul că avea înformaţii despre un individ care săvârşea infracţiuni cu carduri bancare şi de la care se putea lua o sumă de bani sub presiunea ameninţărilor. Dupa ce l-au urmarit aproximativ o săptămână, Ionică, Mască şi Bulgaru l-au luat pe acesta cu forţa din fata magazinului Mall din Vitan şi l-au transportat la hotelul lui Nutu pentru a-l determina să le dea o sumă de bani. În prima faza dupa ce l-au dus intr-o cameră din hotel, Mască i-a cerut suma de 4000 euro însa în momentul în care Sile a apărut la faţa locului a considerat că suma este prea mică şi i-au cerut 10000 de euro.
Acel individ nu a fost de acord să le predea banii, fapt pentru care Sile şi ceilalţi l-au băgat în maşina spunându-i că-l vor preda poliţiei pentru infracţiunile comise. Ajuns în faţa secţiei de poliţie individul în cauza şi-a dat seama că vorbesc serios şi a fost de acord să le dea banii ceruţi. Banii obtinuţi au fost împărţiţi de Nuţu în felul urmator: el şi-a oprit 5000 de euro, "Mască" şi Ionica au primit 1500 euro, iar Sile şi Bulgaru au primit câte 1000. În urma acestui mod de a împărţi banii Sile s-a considerat nedreptăţit şi nu a mai vorbit o perioada cu Nuţu".

Înţelegeri oneroase
O altă metodă de a "stoarce" bani de la diferiţi indivizi mai mult sau mai puţin de creduli este aceea a face presiuni asupra datornicului, cu puţin înainte de expirarea termenului de restituire. După ce se înţelegeau între ei, cămătarii şi recuperatorii împărţeau profitul.
"Cunoscând că valoarea imobilului deţinut de partea vătămată este mult mai mare, inculpatul DUDIŢĂ SILVIU nu dorea să se mulţumească doar cu restituirea împrumutului şi a dobânzilor cămătăreşti ci s-a înţeles cu inculpaţii BALINT ION şi BALINT VASILE că aceştia să o menţină în eroare pe partea vătămată cu promisiunea unui împrumut, iar la expirarea termenului de 6 luni menţionat mai sus să refuze împrumutarea sumei, urmând că imobilul să revină, în baza prevederilor contractuale, inculpatului DUDIŢĂ SILVIU, iar în baza înţelegerilor infracţionale intervenite cu fraţii BALINT, aceştia să fie recompensaţi pentru că au menţinut-o în eroare pe partea vătămată şi că nu şi-au îndeplinit faţă de aceasta promisiunea de a-i acorda un împrumut bănesc", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Mergeau la două capete
– La data de 13.04.2004, ora 20:45, învinuitul BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU" îi comunică inculpatului BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU", următoarele: "Noi o să mergem la două capete. Dacă iese bine cu RADU, luăm de la RADU. Dacă iese bine cu FLUTURICĂ, luăm de la FLUTURICĂ. Şi cu asta basta"… "Eu nu ştiu ce dracu urmăreşte, da’ el ţi-am zis ce-a zis:"Domne, o vând. Şi ce iau peste împart cu tine şi cu NUŢU".

– La data de 13.04.2004, ora 20:48, inculpatul DUDIŢĂ SILVIU zis "FLUTURICĂ" poartă cu învinuitul BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU", următoarea discuţie:
BALINT VASILE: "Treaba ştii care este …
DUDIŢĂ SILVIU: Să-l ardem noi, să o vindem noi, asta era treaba, ştii?

DUDIŢĂ SILVIU:Domnu’ Radu a spus că cumpără altcineva casa şi las actele şi când e de semnat tot îi plimb, tot îi plimb şi nu mai semnez nimica. (aceasta afirmaţie făcută de inc. DUDIŢĂ SILVIU, coroborată cu ansamblul probelor administrate în cauză confirmă fără putinţă de tăgadă rezoluţiunea infracţională a inculpaţilor de a o aduce şi menţine în eroare pe partea vătămată cu privire la posibilitatea de a-şi achita datoria bănească garantată cu imobilul

DUDIŢĂ SILVIU: … L-am luat, dă-l în "p…a.". mea, îl tăvălim, acuma nu mai putem să-l tăvălim sau ne e milă de el, care e problema ?
BALINT VASILE: … Fraierul a băgat nişte acte pregătite … Şi cum ar fi, te dă la gaie că te ocupi cu cămătărie … Dar dacă tu ştii că eşti beton, atunci nu mai contează.
DUDIŢĂ SILVIU: Păi dacă nici cu actele nu mai suntem beton, înseamnă că nu mai facem nimic. Deci, dacă nici cu actele nu ştiu, nu sunt beton de atâţia ani, înseamnă că …".

– La data de 13.04.2004, ora 22:19, BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" îi comunică lui BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU": "Bă, a venit fraierul ăsta. Mâine are clientul. Radu ăsta … Şi fraierul ne bagă 25.000. Deci că să ştim ce este. Că omu’ dă 25 de chiftele afară. Ai înţeles ?"

– Tot la data de 14.04.2004, ora 11:55, BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU" îi transmite lui BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU":"Că el mi-a zis mie că stă până în ultima secundă cu notariatul şi acolo o să-i spună:"Bă, în primul …" Că el are din asta făcută în acte, să-i vândă tot lu’ RADU … şi cu banii cash. Ai înţeles ? Nu la un italian, nu prin cont, nu prin aia … Şi el în ultima secundă o să-i zică:"Păi adu, mă, banii. Că eu trebuie să îţi vând ţie, nu la vreun client, nu la altcineva".

– La data de 14.04.2004, ora 23:04, BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU" poartă cu BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU", următoarea discuţie:
BALINT VASILE: "Vezi că … ăsta te cardeşte. Radu ăla e un căcăcios, m-am dus să vorbesc cu ăsta … cu FLUTURICĂ şi mi-a dat FLUTURICĂ să-i ascult convorbirea pe speaker … Ce crezi că i-a propus ? … Zice:"Bă, FLUTURICĂ … Are rost să dau la lume să mănânce, nu mai bine îmi dai tu mie şi p-ăsta şi încă vreo douăzeci, treizeci de mii şi te las singur?" … Ai înţeles ? Adică vezi doamne să se-nţeleagă cu el … şi noi o să mai luăm p–a … Mai bine ne luăm noi de la FLUTURICĂ 30 de mii amândoi.".

– La 14.04.2004, ora 23:06, BALINT VASILE îi comunică lui DUDIŢĂ SILVIU:
BALINT VASILE: "Vezi mă că am vorbit cu NUŢU… A rămas cum am vorbit noi … de mâine dacă mai trece la NUŢU, NUŢU îi spune:"Ia pleacă bă-n p–a mea şi lasă-mă-n pace".
DUDIŢĂ SILVIU: Nu. El nu. Trebuie să-l mai ţină cald … Da ştii ce o să-i zică NUŢU "Lasă bă că vorbesc eu cu el, îţi dau eu 150.000, îmi dai decât 5.000" … Înţelegi ? La mişto … Şi el speră că să nu se ducă să ia din altă parte. Şi el o să-mi zică:"Uite, vorbeşte cu NUŢU la telefon".
BALINT VASILE: Până când să-l ţină aşa ?
DUDIŢĂ SILVIU: Cât să-l ţină aşa … O zi, până pe 17. Şi pe 17 ne-am intrat în casă … "Bă!… Hai dă-i drumu de-aici în p–a mea".

– La data de 15.04.2004, ora 13:26, BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU" discută cu DUDIŢĂ SILVIU zis "FLUTURICĂ" şi îi comunică:
"Bagă-i lu’ ăsta un telefon să-l ţină cald, tu spune-i aşa, băi, ă … ştii ceva, eu îmi vreau banii cash. Şi bani cash o să-i zică NUŢU:"Da, mă, ţi-i pregătesc eu, când e în 17, peste două zile". Şi peste două zile o să-i zică:"Ia uite, mă, ce m-a încurcat fraierul".

– La data de 16.04.2004, ora 00:08, BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU" discută cu DUDIŢĂ SILVIU zis "FLUTURICĂ":
BALINT VASILE: "L-a sunat pe ăsta, pe NUŢU … Şi NUŢU i-a dat iar. I-a zis:"Ia du-te-n p—a mea, mă".
DUDIŢĂ SILVIU: Nu, trebuia să-l mai fi ţinut cald. Băi, cum mă, aşa a făcut ?! Stai că-l sun eu acuma …
BALINT VASILE: Păi eu îl ţin cald în continuare".

Pentru comiterea acestei fapte de înşelăciune, Ion Balint, Vasile Balint şi Silviu Dudiţă au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală la pedepse cuprinse între 6-11 ani închisoare. În apelul formulat de către parchet, prin decizia din data de 07.02.2007, Curtea de Apel Bucureşti i-a achitat pe cei trei inculpaţi, apreciind că s-a săvârşit o faptă care nu este prevăzută de legea penală.

Combinaţia de la Dumarex
– La data de 13.05.2002, ora 13.28, BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" a fost apelat de STAN SILE zis NICU al lui GHIOALĂ de la postul telefonic 0722.193.040, cu care a discutat următoarele:

STAN SILE:- Aha. Tu ce prietenie ai cu SANDU de la DUMAREX, frăţiorul meu? Poţi să-l chemi până la tine?
BALINT ION:- Pentru?
STAN SILE:- Pentru… Să mâncăm şi noi o ciorbă bună.
BALINT ION:- Băi, ei am acolo…am 100 de inşi angajaţi la…
STAN SILE:- Ştiu. Ştiu. Dar omu’ oricum trebuie să dea că a venit oamenii din străinătate.
BALINT ION:- N-am cum. Deci fii atent! Poţi să trimiţi tu pe cineva ceva şi el pe urmă, să mă cheme la intervenţie. Ai înţeles?
STAN SILE:- Aha. Bine, frăţiorul meu. Şi unde să mă duc? Pe ştrand? Sau ai vreun număr de telefon al lui să-l sun eu?
BALINT ION:- Nu. Nu. Nu. Pe ştrand acolo îl găseşti sau la birouri la el.
STAN SILE:- Aha.
BALINT ION:- Da’ tu pe ştrand dacă nu e el, întrebi de EMIL.
STAN SILE:- Băi, da’ eu te întreb altceva.
BALINT ION:- Ă.
STAN SILE:- Da’ CUCU ăla percutează urât?
BALINT ION:- Nu. Nu. Lasă. Ăla tot pe mine o să mă sune.
Această covorbire arată modalitatea în care cei doi pun la cale extorcarea numitului “SANDU de la DUMAREX", aflat chiar sub protecţia lui Ion Balint. "Se plănuieşte crearea unui conflict şi solicitarea unei taxe de protecţie de la numitul SANDU de la DUMAREX de către inc. STAN SILE zis NICU al lui GHIOALĂ, urmând că ulterior să intervină inc. BALINT ION pentru a media conflictul, în schimbul unui folos material bineînţeles", mai consemnează procurorii.

Alte ameninţări marca Nuţu şi Sile Cămătaru

– La data de 16.04.2004, ora 16.13, BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" aflat la numărul 0721.290.610 a fost apelat de GHEORGHE CRISTIAN zis "MASCĂ" de la postul telefonic 0745.841.795, cu care a discutat următoarele:
GHEORGHE CRISTIAN:- Că nu mai vine aicea-şa, că-i e frică. Că el îi dă banii lu’ PETRE şi să se descurce PETRE cu noi.
BALINT ION:- Cum nu mai vine că-i e frică?
GHEORGHE CRISTIAN:- Aşa bine. Aşa mi-a zis acuma.
BALINT ION:- Spune-i, bă, să vezi ce omor îi dau eu lui! Unde e, mă, PETRE? …

– La data de 16.04.2004, ora 18.03, BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" aflat la numărul 0721.290.610 a fost apelat de VLAD PETRE de la postul telefonic 0722.608.888, cu care a discutat următoarele:
BALINT ION:- Să-i spui lu’ nea MITICĂ, ……….., să-i spui să-l păzească…… de acum încolo. Că ce-l omor, că pe hoţii de cai! Ai înţeles?
VLAD PETRE:- Păi ce? Te-ai certat tu cu el?
BALINT ION:- Băga-mi-aş p–a în morţii lui! Să vezi ce bătaie îi dau!
BALINT ION:- Fu.u-i morţii mamii lui! De ce n-a adus banii?

Cum se pune la cale o nouă combinaţie
– La data de 07.08.2003, ora 13.40, BALINT VASILE zis "SILE CĂMĂTARU", aflat la numărul 0724.333.200 a fost apelat de BALINT ION zis "NUŢU CĂMĂTARU" de la postul telefonic 0721.290.610, cu care a discutat următoarele:
….
BALINT VASILE :- Bă! L-ai sunat pe fraierul ăla şi ai vorbit la telefon cu el ?
BALINT ION:- Cu cine?
BALINT VASILE :- Cu GEOŞUA ăla ?
BALINT ION:- Da, că mi-a dilit nişte sute de euro nasoale. …lui TITI. S-a dus să schimbe la el 5000 de euro şi mi-a dat nişte sute nasoale.
BALINT VASILE :- Dar nu i-ai zis nimic de problemă, nu?
BALINT ION:- Nu, nu. Nu.
BALINT VASILE :- Că ştii ce se întâmplă. Bă, cu ăsta trebuie să discutăm de aproape. Că fraierul ăsta e a două oară care face pe dos. … NUŢULE.
BALINT ION:- Nu, mă! Îţi spun eu, trebuie bătut. Hai!
BALINT VASILE :- Nu. Altceva…altfel…., nu asta e soluţia.
BALINT ION:- Îhî!
BALINT VASILE :- Ai înţeles? Vorbim cu …cu cine trebuie, cu VICTOR …cu cine trebui …
BALINT ION:- Da.
BALINT VASILE :- Şi luat la purificat, toate prăvăliile. Îţi spun eu. Vorbim. Eu mă duc până la OPERA mă întâlnesc cu el.
BALINT ION:- Îhî!
BALINT VASILE :- Să discut puţin cu el.
Citiţi şi:

  • Din ce trăiesc Cămătarii, cei mai temuţi interlopi din Bucureşti