Diego Maradona este fan al lui Jose Mourinho

Diego Maradona este fan al lui Jose Mourinho

Selecţionerul Argentinei, Diego Armando Maradona, recunoaşte că este un mare admirator al actualului antrenor de la Real Madrid, portughezul Jose Mourinho.

"A fost una dintre cele mai plăcute zile din viaţa mea când am avut ocazia să îl întâlnesc. Mi-a strâns mâna şi a spus că acestea sunt mâinile lui Dumnezeu". Maradona este mare fan al lusitanului, dar spune că sub nicio formă nu vrea să copieze stilul de joc impus de acesta: "Nu o să vedeţi la naţionala Argentinei acel joc ermetic al Interului care a câştigat Liga Campionilor, deşi, recunosc, a funcţionat la perfecţie".

S-ar putea consulta cu portughezul

Maradona a lăsat de înţeles că, în situaţii speciale, l-ar putea contacta pe "The Special One", pentru a se sfătui cu el.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mi-a spus că îl pot suna oricând vreau şi că mă va ajuta cu absolut orice poate, pentru că, după Portugalia, Argentina este a doua echipă care îi place. Dacă simt că trebuie să mă consult cu cineva pentru a lua o decizie tactică, o voi face, pentru că este o onoare să primeşti sfaturi de la cel mai bun antrenor de club din lume", a spus Diego, care este convins că Messi va lăsa deoparte rolul de servant pentru atacanţi şi va începe să înscrie şi el pentru Argentina, iar proxima ocazie este "optimea" cu Mexic, de mâine (ora 21.30, TVR 1).