Vedeta de astazi, cea care a fost gazda ceremoniei de decernare e premiilor Festivalului de la Cannes 2007, a inceput sa-si arate talentele artistice de la o varsta frageda, luand lectii de balet. Planurile de a deveni o mare balerina i-au fost curmate la varsta de 18 ani, cand o accidentare severa nu i-a mai permis sa continue dansul si s-a reorientat spre modelling. S-a mutat la Paris si a obtinut contracte cu celebrele case de moda Dior, Yves Saint Laurent sau Armani. Cariera de fotomodel a plictisit-o repede pe Diane si a inceput sa ia lectii de arta dramatica, atat la Paris, cat si la New York.

Dupa ce s-a maritat cu actorul francez Guillaume Canet, si-a luat in serios rolul de actrita si a obtinut roluri in diferite productii, printre care se numara „The Target”, alaturi de Christopher Lambert si Dennis Hopper, „Mon idole”, „Not For or Against” sau „Wicker Park”. Diane Kruger da lovitura cu ajutorul rolului Elena din megaproductia „Troia”, lansata in 2004. Producatorii cautau o fata frumoasa, dar necunoscuta, iar in viziunea acestora, Diane a fost cea mai buna alegere. Diane a mai jucat, de asemenea, in filmul de actiune „National Treasure”.

INCERCARE

Refuzata de Luc Besson

> Actrita a dat o proba pentru un rol in filmul "Al cincilea element", de Luc Besson, insa a fost refuzata deoarece nu vorbea bine limba franceza;

> Inca de la prima intalnire, excentricul regizor francez i-a spus o poveste infricosatoare si a facut-o sa planga imedait.