Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri explozive despre Stelian Ion. Care este legătura cu Radu Mazăre
Dezvăluiri explozive despre Stelian Ion. Care este legătura cu Radu Mazăre

Dezvăluiri explozive despre Stelian Ion. Care este legătura cu Radu Mazăre

Deputatul USR Stelian Ion a ieșit din nou la atac împotriva PNL, susținând că partidul s-ar afla în spatele dezvăluirilor referitoare la modul controversat în care și-a obținut garsoniera ANL.

La aceeași oră în care acesta și-a stabilit conferința de presă, și PSD Constanța a susținut o conferință, la care au participat Felix Stroe, Horia Țuțuianu și Decebal Făgădău.

Septimiu Bourceanu, prim vicepreședintele PNL Constanța, a numit prestația acestora „circ ieftin” și l-a numi pe Stelian Ion „minionul „roșilor” de la PSD”, scrie ct100.ro.

„Circ electoral ieftin pus în scenă ieri de P.S.D. Constanța și minionul „roșilor” de la U.S.R., Stelian Ion. Oare este o coincidență că P.S.D. Constanța a organizat o conferință de presă să anunțe împăcarea cu „mireasa” Țuțuianu fix când minionul lor cu garsonieră de la Mazăre se dădea de ceasul morții să justifice cum el, neprihănitul de serviciu, a obținut pe căi legale o garsonieră într-o vreme în care listele cu numele care primeau o astfel de locuință erau aprobate de maxim patru oameni din care trei se numeau Mazăre?”, spune Bourceanu.

Acesta a subliniat că, „dincolo de accesele de furie, minionul pur și nepătat acuză un blat inexistent între P.S.D. și P.N.L. Pentru că atât știe să facă: să acuze și să se victimizeze.”

„L-ați auzit vreodată pe numitul S.I. să ne spună concret ce ar face el să scotă orașul ăsta din mocirlă? Ați auzit vreun proiect pe care minionul PSD să-l propună constănțenilor în afară de scandaluri și atacuri la adresa P.N.L., a conducerii și candidaților partidului? Eu l-aș întreba pe Stelian Ion de ce până să intrăm în starea de urgență alianța dintre P.N.L. și USR la Constanța era ca bătută’n cuie și după starea de urgență așa zis liderul USR a revenit cu niște condiții aberante care ne-au forțat să zicem pas? Oare în timpul stării de urgență a intervenit mesagerul PSD, George Muhscină și i-a arătat lui Ion ce “schelete” i-au găsit pesedeii prin dulap? Oare același mesager care astăzi este vopsit în luptător de dreapta i-a arătat lui S.I. avantajele care decurg dintr-o colaborare fructuoasă cu P.S.D.? Și de aici ce se întâmplă de două luni încoace: “hoțul strigă hoții”, fiecare vrea unirea unei drepte colorate în roșu dar având același stăpân. Și Muhscină și Ion acuză P.N.L. în încercarea de a decredibiliza partidul în fața electoratului de dreapta și de a-i face pe constănțenii de bună credință să nu mai vină la vot și astfel să câștige păpușarii lor din P.S.D. În concluzie, domnilor Ion și Muhscină de ce nu vă bateți cu candidații P.S.D.?”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: