Dezbateri in Club

Dezbateri in Club

Reprezentantii firmelor din Club Capital s-au intalnit joia trecuta pentru prima data in cadrul unei dezbateri pe tema oportunitatii afacerilor in Romania.

Firme de top, cu notorietate pe piata din Romania sau viitori lideri de piata din cele mai variate domenii si-au promovat afacerile si au convenit sa colaboreze pentru promovarea unor servicii si produse de calitate.

Club Capital va face in perioada urmatoare inca un pas in dezvoltarea unei comunitati de afaceri create prin legaturile pe care le-a oferit publicatia: va lansa in premiera Platforma Club Capital, concept dedicat dezvoltarii comunitatii de afaceri si pe internet.

In cateva saptamani, cititorii „Capital” vor putea accesa de pe site-ul publicatiei informatii pe larg despre serviciile pe care aceste companii le ofera. Cele 50 de companii partenere ofera avantaje abonatilor „Capital”. Orice abonat al revistei, pe baza unui card, poate primi reduceri de pana la 50% daca apeleaza sau cumpara produsele oferite de aceste companii inscrise in organzatia Club Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News