DEZBATERE EVZ: De ce suntem obsedaţi de Mihaela Rădulescu?

DEZBATERE EVZ: De ce suntem obsedaţi de Mihaela Rădulescu?

Răduleasca rupe orice, fie că e pe sticlă, în eter sau în paginile ziarelor. Îl face pe Băsescu, oricâte gafe ar face şi oricâte prietenii cu neamul Becali ar lega şeful statului. Poate să dea şi furtuna tropicală peste România, că relaţiile intra şi extra conjugale ale Mihaelei tot îşi vor găsi loc pe primele pagini ale ziarelor.

În fond, ce este atât de interesant la această femeie? Sau suntem noi, românii, o şleahtă de invidioşi care vrem să dărâmăm cariera unei fete de Moldova care a venit şi şi-a construit o carieră de televiziune în Bucureşti?

Mihaela Rădulescu nu are trei creiere, patru sâni şi nici măcar picioare de fotomodel. Dar e a naibii de variată: azi vine la Pamuk, să vorbească cu un laureat Nobel, mâine îl ia de mână pe Dani Oţil şi ai săi blugi cu penis. Astăzi face primul interviu subacvatic, mâine o ia peste picior pe Andreea Marin sau pe Daniela Crudu. Şi exemplele pot continua. Ciudat este că ea prezintă o emisiune numită "Duminica în familie" şi încă nu a învăţat ce înseamnă cu adevărat acest moment. Poetul nepereche, sub femeia-nepereche

Dacă e să cauţi Mihaela Rădulescu pe Google, motorul de căutare îţi va întoarce 2.680.000 de rezultate. În schimb, dacă te interesează, să zicem, Mircea Eliade, vei avea sub 900.000 de articole. În fond, cum să fie Mihaela întrecută de un ochelarist, fost adolescent miop, care şi-a petrecut o imensă parte de viaţă studiind istoria religiilor. Până şi poetul nepereche priveşte, probabil trist, spre culmile atinse de diva zilelor noastre.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce nu s-o fi dus acasă la mama ei? Răduleasco, cu Daniela Crudu ce mai ai? Răduleasco, vrei să faci sex în trei? De ce nu a venit Mihaela la Agentul VIP? Mihaela, de ce nu ţi-a plăcut la facultate? Mihaela Rădulescu Oţil? De ce nu? ...... Ar mai fi câteva, dar ajung, nu? Sunt doar câteva dintre întrebările cu care tabloidele româneşti au dat lovitura.

Goana după mediatizare

Este vedeta cu cele mai multe apariţii pe coperţile revistelor, a sărit cu paraşuta, a făcut cascadorii, a realizat primul interviu subacvatic din istoria televiziunii româneşti. Şi multe altele. Dar oare nu a sărit calul?

Fără mediatizare nu ai cum să reuşeşti într-o Românie încă nedreaptă. Aşa că a pozat sexy, a lăsat milioane de români să intre, citind şi savurând pozele surprinse de paparazzi, în propria-i viaţă. Acum, se supără pe ziarişti, deşi tot ea le dăduse nas. Aşadar, dragi cititori, cine este Mihaela Rădulescu? De ce ne preocupă ea atât de mult?