Evenimentul Zilei > Politica > Despărțire grea la Pro România. Ponta a făcut anunțul după învestirea Guvernului
Despărțire grea la Pro România. Ponta a făcut anunțul după învestirea Guvernului

Despărțire grea la Pro România. Ponta a făcut anunțul după învestirea Guvernului

Liderul Pro România, Victor Ponta, își pune promisiunea în aplicare. El a anunțat într-o postare pe o rețea de socializare că se „desparte” de parlamentarii partidului care au ajutat la instaurarea Guvernului Orban.

El spune că „nu au rezistat în fața presiunilor și păcatul lor este că au instaurat un guvern care va face foarte mult rău”. Un guvern, care potrivit lui Ponta nu are nici copetență nici soluții.

„Avem un guvern pe care oamenii nu l-au votat, care a trecut de Parlament prin aceleași metode, un guvern care are ca singură legitimitate sprijinul președintelui și care nu are nicio competență și nicio soluție pentru criza economică și socială care vine”, spune Victor Ponta.

Potrivit șefului Pro România că nu au contat problemele adevărate și imediate ale oamenilor, ci dorința de a pune cât mai repede dreapta la putere. El este pregătit de opoziție și chiar o va face, constructiv.

Ponta a anunțat pe pagina sa de Facebook că se desparte și merge mai departe fără câțiva foști colegi care au decis azi să meargă alături de PNL, încălcând astfel deciziei luate de partid.

Luni, opt parlamentari Pro România au votat Guvernul Orban.