Evenimentul Zilei > Actualitate > Descinderi la Școala de Poliție. Viitorii polițiști au fost descoperiți
Descinderi la Școala de Poliție. Viitorii polițiști au fost descoperiți

Descinderi la Școala de Poliție. Viitorii polițiști au fost descoperiți

Pliculeţe care conţin substanţe ce par a fi droguri au fost găsite, marţi la Şcoala de Poliţie

Ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism Ploieşti au descins marţi la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina după ce au fost sesizaţi că unii elevi ai unităţii de învăţământ ar fi implicaţi în trafic de droguri, informează romaniatv.

În cadrul percheziţiilor, ofiţerii au descoperit 70 de pliculeţe care conţin substanţe ce par a fi etnobotanice, dar şi ţigări cu marijuana într-o cameră din căminul şcolii.

Aceste pliculeţe care conţin substanţe care par a fi droguri au fost găsite, marţi, în maşini şi camerele de cămin de la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Conducerea Şcolii de Poliţie din Câmpina a sesizat ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism Ploieşti că asupra a doi elevi există suspiciuni că au droguri, pentru consumul propriu.

„La controalele efectuate, la ore sau în camere, controale făcute de profesori sau diriginţi, cei doi au fost identificaţi cu un comportament neadecvat”, potrivit romaniatv.net.

Reprezentanţii Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina au refuzat să vorbescă depre ancheta oamenilor legii, dar au precizat că doi elevi au cerut marţi să părăsească şcoala, „adică încetarea activităţii de elev“. Cei doi ar fi terminat cursurile peste o lună, iar pe 29 noiembrie ar fi fost agenţi de poliţie.

Potrivit Poliţiei Prahova, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a fost sesizată de către conducerea Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, cu privire la existenţa unor date referitoare la posibile comportamente deviante ale unor elevi determinate de consumul de substanţe cu efecte psiho-active.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News