Evenimentul Zilei > Actualitate > Descindere cu cântec. În loc să intre la frații lui Emi Pian, au dat năvală peste un coleg
Descindere cu cântec. În loc să intre la frații lui Emi Pian, au dat năvală peste un coleg

Descindere cu cântec. În loc să intre la frații lui Emi Pian, au dat năvală peste un coleg

Eroare gravă, dar hilară în timpul perchezițiilor de miercuri de la Clanul Duduianu: polițiștii au ajuns la un coleg de-al lor, de la Serviciul de Acțiuni Speciale, în loc să nimerească acasă la unul dintre frații lui Emi Pian.

Miercuri dimineață, polițiștii de la Serviciul Omoruri aveau mandat de percheziție pe numele unor membri din clanul Duduianu. Aceștia continuau ancheta și dosarul de omor, după ce liderul Duduienilor a fost ucis în urmă cu o săptămână.

Polițiștii aveau informații că doi dintre frații decedatului au fost implicați și ei în altercație, de altfel acum aceștia sunt suspecți pentru tentativă de omor. În loc să ajungă la adresele corecte, polițiștii au nimerit la un coleg de-al lor, polițist la Serviciul de Acțiuni Speciale care locuia cu părinții.

Imediat ce și-au dat seama de eroare au continuat ancheta și în cele din urmă au ajuns acasă la clanul Duduianu. Se vor face acum verificări cu privire la acest incident. De obicei, se fac investigații pentru a se evita pe viitor astfel de probleme, au anunțat oficialii Serviciului Omoruri, potrivit Digi 24.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut în cartierul Giulești. Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Unul dintre frații lui Emi Pian, Grațian a declarat la România TV, luni seară, că fratele lui a fot ucis cu premeditare, după mai multe amenințări cu moartea.

„Au existat amenințări, cred că a plecat de un conflict de la Ploiești, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au amenințat pe fratele meu că îl omoară, pentru niște bani. Și văd că s-au ținut de cuvânt. Poate că puștii ăștia, care erau acolo, au vrut să se afirme și să omoare pe unul dintre Duduieni. Fratele meu nu a avut cuțit la el. Nu avea de gând să facă scandal. Poliția știe mai bine, chiar mulțumesc pentru că ancheta merge bine”, a spus Grațian.