Deputata Liana Dumitrescu, în stare gravă

Deputata Liana Dumitrescu, în stare gravă

Deputata minorităţii macedonene Liana Dumitrescu este internată în stare gravă la spitalul Elias din Bucureşti, la secţia de Terapie Intensivă, după ce marţi noaptea a suferit un atac cerebral.

Liana Dumitrescu a fost supusă ieri unei intervenţii neurochirurgicale. Astăzi, deputata din partea Asociaţiei Macedonenilor din România împlineşte 38 de ani.

Medicii de la spitalul Elias au precizat că starea pacientei se menţine critică, dar staţionară.

"Doamna deputat Liana Dumitrescu este internată în Clinica Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă «Elias» pentru o afecţiune neurologică gravă. S-a intervenit neurochirurgical în cursul zilei de ieri. Starea pacientei este staţionară, dar se menţine critică", a declarat Valentin Calu, purtător de cuvânt al Spitalului Elias.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liana Dumitrescu, licenţiată în drept, se află la al doilea mandat în Parlamentul României. Este membru permanent al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi şi al Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor. În anul 2009 a devenit preşedinta primei subcomisii spaţiale din Parlamentul României.

Este al doilea deputat din Parlamentul României care ajunge la spitalul Elias din Bucureşti în stare gravă, de la începutul acestui an. Teo Trandafir, deputat PDL, a fost internată în prima săptămână din ianuarie cu pancreatită acută.