Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL. La aproape un an de la MOARTEA ei, visul său este aproape de REALITATE. Ce a făcut familia DENISEI
INCREDIBIL. La aproape un an de la MOARTEA ei, visul său este aproape de REALITATE. Ce a făcut familia DENISEI

INCREDIBIL. La aproape un an de la MOARTEA ei, visul său este aproape de REALITATE. Ce a făcut familia DENISEI

Lumea își revine cu greu după moartea fulgerătoare a Denisei Răducu. Artista a decedat la numai 27 de ani, cu o mulțime de dorințe rămase în urmă și cu multe visuri pe care nu a apucat să le ducă până la sfârșit, iar apropiații Denisei fac acest lucru pentru ea.

Unul dintre marele visuri ale Denisei Răducu a fost să aibă casa ei, cu etaj și cu un loc unde putea bea o cafea și să asculte cântecul păsărilor. În Ștefănești, Denisa Răducu a reușit să pună bazele acestui vis, începând construcția la locuința mult visată, informează spynews.ro.

Totul mergea bine, până să ajungă la doctor și să primească cruntul diagnostic ce i-a și curmat viața, la o vârstă atât de fragedă. După ce Denisa Răducu a murit, moștenitorii ei, Adelina și Florian, au luat decizia de a-i duce visul mai departe, chiar dacă costurile erau destul de mari. Astfel, construcția continuă, iar vila le va reveni nepoatelor ei, exact așa cum își dorea.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu cancer hepatic. Cântăreața a murit pe 23 iulie, 2017, acasă la ea, încojurată de rude.