Evenimentul Zilei > Actualitate > Guns N’Roses ajunge în România
Guns N’Roses ajunge în România

Guns N’Roses ajunge în România

Trupa americană mai are o singură oprire, mâine, la Viena, înaintea concertului programat la Bucureşti.

În numai câteva zile, vocalistul Axl Rose, singurul rămas din garda veche a trupei Guns N’Roses, va urca, alături de mai noii săi colegi de trupă, pentru prima oară pe o scenă de la Bucureşti, în cadrul circuitului internaţional "Chinese Democracy World Tour".

Guns N’Roses va ajunge la complexul Romexpo din Bucureşti, marţi pentru un concert prin care îşi promovează albumul "Chinese Democracy", lansat în 2008 şi vândut în peste cinci milioane de exemplare.

Deşi acesta a fost materialul la care Axl Rose a lucrat aproape 15 ani, după despărţirea Guns N’ Roses, în 1993, într-un interviu publicat pe site-ul oficial, Axl Rose a precizat "că nu-i prea mult material pe album". Vocalistul a "ameninţat" de atât de multe ori cu lansarea albumului încât, în 2008, compania Dr. Pepper a promis câte o băutură fiecărui locuitor din America dacă trupa lansează albumul până la sfârşitul anului respectiv.

Programul trupei este destul de aglomerat, concertele lor fiind programate, cu aproximaţie, din două în două zile. Înainte de concertul de la Bucureşti aceştia vor cânta, mâine, la Viena, iar apoi vor pleca spre Belgrad, Zagreb şi Praga, unde şi-au programat cântări pe 23, 24, respectiv 27 septembrie.

Parcare cu plată la concert

Porţile se deschid la ora 17.00, urmând ca Danko Jones, trupa care va deschide concertul Guns, să urce pe scenă la ora 19.00, iar rockerii americani de la ora 20.30.

Accesul publicului se va face prin intrarea dinspre Piaţa Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu maşina personală accesul se va face prin parcarea B a complexului Romexpo. Organizatorii vor pune la dispoziţia doritorilor locuri de parcare cu plată, iar spaţiile alocate sunt Parcările B şi C ale complexului Romexpo.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses se găsesc în exclusivitate în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi pe www.eventim.ro. Biletele au preţuri cuprinse între 127,8 şi 298,2 lei.

  • În prezent, trupa Guns N’ Roses este formată din vocalistul Axl Rose, Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator), Tommy Stinson (chitară bas), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară) şi DJ Ashba (chitară).

 Citiţi AICI portretul solistului Axl Rose
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oobDQ0vdm8M?fs=1&hl=en_GB" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/oobDQ0vdm8M?fs=1&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News