Evenimentul Zilei > Actualitate > Democrat-liberalii întocmesc oficial „lista remaniabililor”
Democrat-liberalii întocmesc oficial „lista remaniabililor”

Democrat-liberalii întocmesc oficial „lista remaniabililor”

Colegiul Director al PDL se întruneşte de la ora 16.00 în şedinţa în care se va definitiva lista miniştrilor "concediaţi". Până acum, Sebastian Vlădescu, Mihail Dumitru şi Mihai Şeitan ar urma să plece din Guvern.

Premierul Emil Boc va prezenta în acelaşi timp Colegiului Director al PDL şi lista cu înlocuitorii miniştrilor remaniaţi. EvZ a obţinut lista posibililor viitori miniştri.
Decizia remanierii Guvernului a fost luată aseară de parlamentarii PDL cu majoritate de voturi. La întâlnirea de ieri cu preşedintele PDL Emil Boc, doar 12 parlamentari democrat-liberali s-au abţinut de la vot. De asemenea, doar şase persoane au votat "pentru" plecarea întregii echipe guvernamentale în frunte cu Boc. Printre cei care au cerut vehement ca întregul Cabinet să-şi depună mandatul s-au numărat Sever Voinescu, Cezar Preda şi Sulfina Barbu.
Numele celor care vor pleca din Guvern vor fi decise astăzi, în întâlnirea Colegiului Director al PDL de la ora 16.00. Până acum, pe lista remanibililor s-ar afla Radu Berceanu, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu, Mihail Şeitan, Sebastian Vlădescu, dar şi Adriean Videanu şi Daniel Funeriu.
"Primul ministru va decide dacă va face sau nu remaniere şi în ce formă", a spus Sebastian Vlădescu, aseară, la finalul întâlnirii de la Parlament.
"A fost cea mai bună decizie", a spus şi Elena Udrea, la finalul întrunirii de aseară, referindu-se la decizia remanierii, adăugând că prim-ministrul "va spune exact" cine sunt miniştrii care vor pleca. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News