Evenimentul Zilei > Politica > DEMISIE LA NIVEL ÎNALT! Un membru FONDATOR a PĂRĂSIT PARTIDUL: „S-a umplut paharul!”
DEMISIE LA NIVEL ÎNALT! Un membru FONDATOR a PĂRĂSIT PARTIDUL: „S-a umplut paharul!”

DEMISIE LA NIVEL ÎNALT! Un membru FONDATOR a PĂRĂSIT PARTIDUL: „S-a umplut paharul!”

Un fost senator a făcut anunțul bombă al serii! Acesta a anunțat că va demisiona din partidul din care a făcut parte timp de 28 de ani.

Eckstein Kovacs Peter, unul dintre membrii fondatori ai partidului UDMR a anunțat că demisionează.

Anunțul a fost făcut în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde are loc un protest față de modificările la legile justiției.

„Piaţa Libertăţii, aşa cum s-a numit mai demult Piaţa Unirii, este un loc important, şi anunţ aici demisia mea din calitatea de membru al UDMR. Nu sunt de acord cu multe lucruri, dar ceea ce a umplut paharul este poziţia UDMR faţă de legile justiţiei. Modificările la Codul de procedură penală au trecut cu voturile UDMR. De asemenea, a contat în această decizie a mea şi cârdăşia cu PSD, este un lucru inacceptabil pentru mine. După 28 de ani de când am devenit membru al UDMR s-a umplut paharul”, a spus Eckstein.

Anunțul a fost făcut în fața celor peste 400 de protestatari, care au reacționat cu aplauze la anunțul acestuia, potrivit B1 TV

Sâmbătă seara, câteva sute de oameni s-au adunat în Piața Unirii, din Cluj Napoca, pentru a protesta împotriva modificărilor la legile justiției.

Protestatarii, care scandează Jos Guvernul” şi „Demisia”, dar şi „Iohannis, Iohannis”, au amplasat mai multe corturi, iar oamenii au declarat că sunt hotărâți să rămânăa acolo până când va cădea Guvernul Dăncilă.