Evenimentul Zilei > Actualitate > Demi Moore şi Ashton Kutcher, în prag de divorţ
Demi Moore şi Ashton Kutcher, în prag de divorţ

Demi Moore şi Ashton Kutcher, în prag de divorţ

În ciuda diferenţei de vârstă, cei doi au avut parte de mariajul perfect până când s-a aflat de infidelitatea lui Ashton.

Zvonurile despre divorţ au apărut chiar după weekendul în care cuplul a împlinit şase ani de căsătorie. Motivul: Ashton ar fi fost infidel. Scandalul ar putea duce chiar la o despărţire definitivă a vedetelor al căror mariaj a fost de la început controversat din cauza diferenţei de vârstă: ea aproape 49 de ani, el 33. În weekendul cu bucluc, Ashton Kutcher a petrecut întrun bar din San Diego.
TMZ a publicat fotografii care îl arată pe artist intrând în club. O mică escapadă nu ar fi fost motiv destul de bun de despărţire dacă nu ar fi fost însoţită de declaraţii conform cărora el ar fi plecat la hotel cu o femeie cu care a şi petrecut noaptea.
Sara Leal, femeia care l-a făcut pe Ashton să înşele

Site-ul dirty.com a fost cel care a dat primele detalii despre aventură şi modul în care s-au desfăşurat evenimentele din dimineaţa zilei de 24 septembrie.
Sara Leal, în vârstă de 23 de ani, ar fi mers împreună cu alte câteva fete în apartamentul de la etajul 12 din Hard Rock Hotel. Telefoanele fetelor au fost confiscate de bodyguarzi, iar, în timp ce Ashton a făcut sex cu Sara Leal, celelalte fete au aşteptat în apartamentul vedetei.
Femeia, care ar putea distruge căsnicia lui Demi Moore, ar fi cerut peste 180.000 de euro ca să spună varianta ei a poveştii. Presa are informaţii în prezent de la persoanele care se aflau în acel moment în apartament. Sara ar fi spus că Ashton i-a declarat că el şi soţia lui sunt "separaţi, dar publicul nu ştie încă asta".
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/idYbiSo3D7o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Star Magazine" dezvăluie părerea lui Demi Moore, aflată în seara cu pricina în New York pentru a promova un film regizat de ea, "Five". Conform unei surse apropiate ei, Demi s-a hotărât să încheie mariajul pentru că "Ashton este un bărbat care înşeală mereu, iar ea nu a mai putut suporta". Aceeaşi persoană mai spune că actriţa are şi ea întâlniri cu alţi bărbaţi.
Suspiciuni că Ashton şi-ar fi înşelat soţia au apărut şi anul trecut, când actorul a fost asociat cu Brittney Jones, o fată de 21 de ani. Atunci, el a negat zvonurile apărute în revista Star. "Nu poţi să te ascunzi după cuvintele «libertatea presei» când scrii ficţiune", a spus el pe Twitter legat de publicaţie.
Ashton Kutcher se alătură unei lungi liste de vedete infidele de la Hollywood: Arnold Schwarzenegger, Michael Douglas, Brad Pitt, Hugh Grant, Morgan Freeman, Kevin Costner sau chiar actorul pe care l-a înlocuit în "Doi Bărbaţi şi jumătate", Charlie Sheen.
Promovarea proiectelor
Atât Ashton Kutcher, cât şi soţia sa sunt în febra promovării noilor producţii în care sunt implicaţi. Kutcher este vedeta noului sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", producţie care nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor de când creatorii au renunţat la Charlie Sheen, iar Demi Moore promovează un film de televiziune, primul regizat de ea. Cei doi actori atrag deja cu acest scandal foarte multă publicitate în jurul lor şi în jurul noilor proiecte pe care le au.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/x-MiaAhzUV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News