Demi Moore filmează la Buftea

Demi Moore filmează la Buftea

Celebra actriţă începe luni filmările la „Bunraku“, alături de Woody Harrelson şi Josh Hartnett.

După „Cold Mountain“, o altă producţie americană aduce în România o distribuţ ie selectă de la Hollywood: timp de aproape două luni, Demi Moore, Woody Harrelson şi Josh Hartnett vor filma la o producţie gen „Sin City“, numită „Bunraku“.

De luni, 21 aprilie, cele trei vedete americane încep filmările la studiourile MediaPRO de la Buftea, singurul ajuns deja la Bucureşti fiind Hartnett. Venirea lor în România e confirmată de revista „The Hollywood Reporter“, care remarcă „apetitul“ lui Demi Moore (46 de ani) pentru producţii independente cum e aceasta.

„Bunraku“, al doilea film al unui proaspăt intrat la Hollywood, Guy Moshe, e un fantasy de acţiune, inspirat din teatrul de păpuşi japonez care dă şi numele filmului. „Are ceva din spaghetti westernuri, din filmele cu samurai, şi va fi construit şi filmat în întregime pe platou, în interior“, spune regizorul într-un interviu din „Cinema Without Borders“. Moore, sclava unui lord al războiului Pelicula se vrea o combinaţie de origami, jocuri video, benzi desenate şi păpuşi, în care Josh Hartnett (30 de ani) are rolul unui bărbat în căutarea răzbunării, iar Demi Moore pe cel al unei femei forţate să se căsătorească cu un spirit malefic, un lord al războiului, care o capturează. Harrelson (47 de ani), celebru pentru partiturile sale în filmele de acţiune, va fi barman. „E o poveste despre răzbunare. E în spiritul «Sin City» sau ceva de genul ăsta, în care lumea nu arată deloc ca în realitate“, a explicat Hartnett la Festivalul de la Sundance. Distribuţia e completată de actori mai puţin cunoscuţi, precum Gackt Camui, Aaron Toney, Shun Sugata sau Chris Brewster. Harrelson, actor de Oscar Coincidenţa face ca partenerul de film al divei americane, Josh Hartnett, să aibă vârsta actualului ei soţ, actorul Ashton Kutcher. Mariajul controversat al lui Demi Moore cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal săptămâni la rând. Hartnett, unul dintre cei mai bine cotaţi actori tineri de la Hollywood, şi-a câştigat notorietatea cu roluri în „Dulcele sărut al Daliei“, al lui Brian De Palma, „Black Hawk Down“, în regia lui Ridley Scott, „Pearl Harbor“ sau „Sin City“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu Woody Harrelson, un veteran al Hollywoodului, Demi Moore s-a întâlnit pe platourile de la „Propunere indecentă“, în 1992. Harrelson a făcut roluri remarcabile în peste 30 de filme, printre care „Născuţi asasini“, „The People vs Larry Flynt“, al lui Milos Forman - care i-a adus o nominalizare la Oscar, în 1996 -, „Bun venit la Sarajevo“, al lui Michael Winterbottom, şi, recent, în „Nu există ţară pentru bâtrâni“, al fraţilor Coen. ÎN VOGĂ Moore lansează trenduri Una dintre cele mai în vogă actriţe de la Hollywood în anii ’90 şi prima cu un salariu de 10 milioane de dolari, Demi Moore e celebră pentru rolurile în „Fantoma“ (1990), „Oameni de onoare“ (1992), „Propunere indecentă“ (1993).

Are trei copii cu Bruce Willis, iar din 2005 e soţia lui Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tânăr decât ea. De numele ei e legată şi controversata apariţie nud pe coperta „Vanity Fair“, în 1991, când Demi Moore era însărcinată în luna a şaptea - trendul a prins rapid şi la alte vedete. La îndemnul lui Kutcher, s-a lăsat fotografiată nud şi la 44 de ani, pentru aceeaşi revistă.