Având în vedere că vremea s-a încălzit, fetele nu ratează nicio de a se fotografia în costume de baie, fie la mare , fie la piscină. Rețele sociale sunt pline de fotografii cu doamne și domnișoare în costume de baie, care pozează în fel și fel de poziții și ipostaze pentru a își scoate în evidență formele.

CITEȘTE ȘI Dani Oțil, cu mâna-n gâtul logodnicei! „Nu-ți mai arăta…!” VIDEO

Cu toate că aceste poze strâng o mulțime de aprecieri și comentarii, mulți internauți sunt amuzați de aceste ipostaze și le iau pe fete peste picior. Astfel, într-un dintre edițiile matinalului, Dani Oțil a început să critice imaginile care au luat cu asalt rețele sociale.  „Ce înseamnă poziția asta?”, se întreabă prezentatorul de la Neatza, care le imită într-un mod cu totul hazliu, pe tinerele dornice de atenție.

„Cu chiloții băgați, caută marea”, a completat Dani, care s-a așezat în poziția fetelor care pozează cu posteriorul la vedere, scrie A1.

CITEȘTE SI Șoc total la Antena 1! Matinalul a cedat în direct. „Sunteți împotriva mea”

Dani Oțil a spus adio burlăciei! A cerut-o în căsătorie pe „Miss Funduleț”

Într-o vacanță în Mexic, Dani Oțil a decis să spună adio burlăciei și a ceurt-o de soție pe Gabriela Prisăcariu, iubita sa.

Gabriela Prisăcariu este cea lângă care Dani Oțil vrea să-și petreacă restul zilelor.

Gabriela a acceptat propunerea lui Dani Oțil, iar aceasta a postat imediat o fotografie cu inelul de logodnă.

CITEȘTE ȘI După Răzvan urmează şi Dani? Semnele unei noi despărţiri-bombă în showbiz!

Altfel, Dani Oțil a recunoscut că încă mai ține legătură cu fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, dar au rămas prieteni. „Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul”, declara Dani Oțil.