Evenimentul Zilei > Monden > Delir la Antena 1. Sunt zeci, sute de poze. „Cu chiloții băgați, caută…”
Delir la Antena 1. Sunt zeci, sute de poze. „Cu chiloții băgați, caută…”

Delir la Antena 1. Sunt zeci, sute de poze. „Cu chiloții băgați, caută…”

Dani Oțil, celebrul prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, le ia peste picior pe fetele care fac poze la piscină.

Având în vedere că vremea s-a încălzit, fetele nu ratează nicio de a se fotografia în costume de baie, fie la mare , fie la piscină. Rețele sociale sunt pline de fotografii cu doamne și domnișoare în costume de baie, care pozează în fel și fel de poziții și ipostaze pentru a își scoate în evidență formele.

CITEȘTE ȘI Dani Oțil, cu mâna-n gâtul logodnicei! „Nu-ți mai arăta…!” VIDEO

Cu toate că aceste poze strâng o mulțime de aprecieri și comentarii, mulți internauți sunt amuzați de aceste ipostaze și le iau pe fete peste picior. Astfel, într-un dintre edițiile matinalului, Dani Oțil a început să critice imaginile care au luat cu asalt rețele sociale.  „Ce înseamnă poziția asta?”, se întreabă prezentatorul de la Neatza, care le imită într-un mod cu totul hazliu, pe tinerele dornice de atenție.

„Cu chiloții băgați, caută marea”, a completat Dani, care s-a așezat în poziția fetelor care pozează cu posteriorul la vedere, scrie A1.

CITEȘTE SI Șoc total la Antena 1! Matinalul a cedat în direct. „Sunteți împotriva mea”

Dani Oțil a spus adio burlăciei! A cerut-o în căsătorie pe „Miss Funduleț”

Într-o vacanță în Mexic, Dani Oțil a decis să spună adio burlăciei și a ceurt-o de soție pe Gabriela Prisăcariu, iubita sa.

Gabriela Prisăcariu este cea lângă care Dani Oțil vrea să-și petreacă restul zilelor.

Gabriela a acceptat propunerea lui Dani Oțil, iar aceasta a postat imediat o fotografie cu inelul de logodnă.

CITEȘTE ȘI După Răzvan urmează şi Dani? Semnele unei noi despărţiri-bombă în showbiz!

Altfel, Dani Oțil a recunoscut că încă mai ține legătură cu fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, dar au rămas prieteni. „Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul”, declara Dani Oțil.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: